Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 136 kJ / 510 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,56 g |
Tuky | 45,43 g |
Vláknina | 9,30 g |
Cholesterol | 42 mg |
Sodík | 37 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 18,57 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 7. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová kýta s bratislavskou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gnND
Moje poznámka
Vepřová kýta s bratislavskou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gnND
Nejnovější recepty
Skotský pudink s rebarborou
Přidáno před 4 hodinami
Nudle s mákem a rebarborou
Přidáno před 6 hodinami
Hermelín s rebarborovo-cibulovou směsí
Přidáno před 6 hodinami
Lasagne s květákem a mrkví
Přidáno před 6 hodinami
Korejské stir-fry z mletého masa a cukety
Přidáno před 7 hodinami
Tartaletky s čokoládovou náplní a ovocem
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice zapečená s česnekem a dvěma druhy sýru
Bretik před 2 hodinami
Chřest v jemné omáčce se zeleným pepřem
Povar-Kuzmicz před 3 hodinami
Vepřové nudličky se žampiony v pikantní omáčce
Sassa před 4 hodinami
Nepečený piškotový dort s ovocem a zakysanou smetanou
Wizulle před 6 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
lucyjezdikova před 6 hodinami
Salát z ředkviček
faluska před 13 hodinami
Chlebová polévka
faluska před 13 hodinami
Buchtičky s vanilkovým krémem jako od babičky
Martina.j před 13 hodinami
Děrovaná buchta
sarkahumlova před 13 hodinami
Pikant zelí s klobásou
MilosCz před 14 hodinami
Tématické fráze:
bratislavská kýta,
omacka z hovezi kyty,
vratislavská omáčka,
bratislavské hovězí maso,
bratislavská omáčka babica,
bratislavská hovězí pecene,
hovezi s omackou,
bratislavka omacka,
bratislvská omáčka,
vepřové s bratislavskou omáčkou,
bratislavská kýta recept,
hovězí omáčka recepty,
hovezi pecene bratislavska,
bratislavská omáčka s hovězím masem,
vratislavska omáčka recept,
bratislavska,
bratislavskaomacka,
bratslavská omáčka,
bratislavslá hovézí,
bratislavská vepřová plec babica
Suroviny:
kýta vepřová,
cibule,
sádlo,
mrkev,
celer,
protlak rajčatový,
olej,
mouka hladká,
mléko,
citron,
okurka čerstvá
Komentáře (19)
recept je tu 5 rokov, Eliza varila a nevyjadrila sa k tomu...
dej tam okurkový salát....
eva:
Jano Já hrách moc nemusím tak ho do toho nedáváme.
Bilkovai Děkuji ti za bodík a zkus to určitě je to vinikající.
Ivanko Někdy jsem to zkusila ale z přesvědčení mamky a tatky.Tak jsme to zkusili a bylo to takový chutnější.Ale já to tam nepíšu protože jsem měla takový recept.