Řezy Margot – rychlé a výborné!!!
Jednoduché buchty patří mezi velmi oblíbené, protože nezaberou příliš času a přípravu zvládne hravě i začátečník. Základní lité těsto můžete obohatit tyčinkou Margot, která moučník chuťově obohatí, ale také nádherně provoní.
Suroviny pro 1 plech
velikost plechu přibližně 32x42 cm
1plech
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 804 kJ / 3 299 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,86 g |
Tuky | 45,87 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 533 mg |
Sodík | 429 mg |
Sůl | 1,63 g |
Sacharidy | 638,25 g |
Postup přípravy
Krok 1: Předehřejeme troubu na 180 °C. Margot nastrouháme na hrubším struhadle, přidáme mouku smíchanou s práškem do pečiva a ostatní suroviny a umícháme těsto.
Krok 2: Nalijeme na vymazaný a vysypaný plech a upečeme při 180 °C přibližně 25-30 minut. Zda je upečeno, vyzkoušíme špejlí, zapíchneme do těsta a po vytažení musí být suchá.
Krok 3: Po zchladnutí polijeme oblíbenou čokoládovou polevou.
Zveřejněno 14. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Řezy Margot – rychlé a výborné!!!
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KLJR
Moje poznámka
Řezy Margot – rychlé a výborné!!!
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KLJR
Nejnovější recepty
Polévka z rajčat se smetanou
Přidáno před 11 hodinami
Lišky na špeku, pečená dýně s květákem a volská oka (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 14 hodinami
Řízky z pýchavky
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí kousky se zeleninou a smaženými nudlemi
Přidáno 4. 8. 2025 16:57:15
Houbová omeleta
Přidáno 4. 8. 2025 12:00:03
Kynutý koláč se švestkami a mákem podle Češky z Česka
Přidáno 4. 8. 2025 07:24:33
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablkový závin (štrúdl) z jogurtového těsta
gatear před 8 hodinami
Langoše z jogurtu
EvaCh před 9 hodinami
Afrika řezy
dadmilka před 10 hodinami
Cuketová pochoutka
marunda před 10 hodinami
Vdolečky
gabrielamachova23 před 11 hodinami
Salát ze salátových okurek
alan.h před 11 hodinami
Lečo se smaženými vejci
stosmi před 13 hodinami
Švestkové knedlíky
Irena1984 před 14 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Irena1984 před 14 hodinami
Gratinovaná cuketa s brambory
VeruHat před 15 hodinami
Tématické fráze:
margot rezy,
rezy margot,
řezy z tyčinky margot,
margot buchta,
výborné řezy,
buchta margot,
margot rezy recept,
recept na kokosové řezy margot,
buchta z tyčinky margot,
výborné moučníky a řezy recepty,
rychlé řezy,
buchta z margotky,
rychla margot buchta recept,
rychlé výborné moučníky,
kokosové řezy,
margotkové řezy,
řezy z margotky,
vyborna margot buchta,
buchta s tyčinkou margot,
řez margot
Suroviny:
tyčinky,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
cukr krupice,
mléko,
smetana ke šlehání,
vejce,
olej,
tuk,
mouka hrubá,
poleva čokoládová
Komentáře (33)
Takže fakt nevím, o co ti jde.
Souhlas s Magdalenkou, asi dřív dělali jen ten kokosový druh, já ho neznala, teď jich dělaj víc, taky to neznám,soja atd.. ale to už jsem psala, tak o co ti jde? tímto končím, Howgh.
http://www.bio-life.cz/clanky/rizikove-potraviny/m...
Ale pokud jsou kokosové, tak to napravím, neb kokos můžu
Petruš, tak nejen kokosové, u nás mají s rozinkama, rumovým aroma a ještě jeden druh, složení je ale jiné. Ty kokosové jsou fakt jen ty potažené čokoládou. Takže by to chtělo opravit v surovinách