Řezy Margot – rychlé a výborné!!!
Recept ještě nebyl hodnocenJednoduché buchty patří mezi velmi oblíbené, protože nezaberou příliš času a přípravu zvládne hravě i začátečník. Základní lité těsto můžete obohatit tyčinkou Margot,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 953 kJ / 467 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 20,00 g |
– nasycené | 6,67 g |
– nenasycené | 13,33 g |
–– mononenasycené | 6,67 g |
–– polynenasycené | 6,67 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 67 mg |
Sůl | 0,17 g |
Sacharidy | 66,67 g |
– cukry | 60,00 g |
––– laktóza | 6,67 g |
Jednoduché buchty patří mezi velmi oblíbené, protože nezaberou příliš času a přípravu zvládne hravě i začátečník. Základní lité těsto můžete obohatit tyčinkou Margot,…
Nejprve vyšleháme cukr s vejci do pěny, poté k nim přidáme mouku, jedlou sodu, kefírové mléko a olej a pečlivě promícháme. Hotové těsto nalijeme do předem připraveného…
Upéct roládu bez mouky není tak složité, jak by se na první pohled zdálo. Lehounká jak dech, naplněná šlehačkovým krémem bude exkluzivní tečkou na slavnostní tabuli při…
Z bílků a soli ušleháme tuhý sníh. Cukr, žloutky a olej šleháme 5 minut, poté střídavě přišleháme mouku smíchanou s práškem do pečiva a mléko. Lehce vmícháme vařečkou…
Milena řezy si zamilujete na první ochutnání. Vláčný nadýchaný korpus, který nádherně voní kávou, je potřený tvarohovým krémem. Aby to nebyl jen tak obyčejný krém, je v…
Jistě znáte sladkou čokoládovou tyčinku s karamelem, na kterou dělalo reklamu i spousta známých sportovců. V tomto receptu z nich upečeme dokonalý dort. Arašídový korpus…
Troubu předehřeju na 170 stupňů. V míse ušlehám vejce s oběma cukry do pěny. Přidám máslo, mouku s práškem do pečiva, mléko a nakonec vsypu tyčinku Margot, kterou…
Osvěžující pohár ze zakysané smetany přijde vhod nejen v letních dnech. Má příjemně vanilkovou chuť a na povrchu jej zdobí nastrouhaná Margot tyčinka a mandarinky. Tento…
Uvaříme si těstoviny dle návodu. Na pánvi si rozpustíme máslo, na kterém zpěníme cibulku a česnek. Dále přidáme nakrájené krabí tyčinky, osolíme, opepříme zalijeme…
Z mléka, cukru a droždí uděláme kvásek. Sůl, provensálské koření a česnek promícháme s moukou.Přidáme Heru, vzešlý kvásek a vypracujeme těsto, které necháme 1/2 hodiny…
Tato jednoduchá polévka z červené řepy zaujme na první pohled krásnou barvou. Chuť řepy doplníme zakysanou smetanou, kterou můžeme použít i na ozdobení. Polévku…
Snadná buchta na plech s příchutí rumu a kokosu, s polevou z mléčné čokolády vám osladí den. Skvělé chuti dosáhnete přidáním oblíbené čokoládové tyčinky do těsta. Tuhle…
Kompotované višně vypeckujeme, pokud už nejsou a je lépe je rozpůlit, aby nebyly v těstě velké kousky a lépe se rozprostřely. Celá vejce vyšleháme s oběma cukry do husté…
Heru s cukrem a žloutkem utřu do pěny, přidám mouku s práškem do pečiva, drobně nakrájené nebo rozmačkané Banány v čok. zakapané citronovou šťávou a nakonec do těsta…
V horké vodě rozpustíme cukr, máslo, kakao. Odebereme neplný hrnek této směsi, přidáme do ní rumu dle chuti a dáme bokem.Ve zbytku směsi rozmícháme vejce a mouku s…
Celá vejce šleháme s cukrem. Postupně přidáváme vodu a olej. Pokaždé dobře prošleháme. Ručně vmícháme prosátou mouku smíchanou s kakaem a práškem do pečiva. Rovnoměrně…
Výborné cupcakes chutnající po tyčinkách Margot, s kyselejším krémem a ozdobičkami z hmoty vyrobené z bonbonů marshmallow, jsou lákadlem tohoto receptu. Připravte je…
Tyto muffiny jsou chutné a vydrží dlouho vláčné. Přidáme do nich nastrouhanou tyčinku Margot, díky kterým pěkně voní. Příprava je velmi snadná, vše jen smícháme,…
Lahodný dezert, který v sobě snoubí chuť kakaa a karamelu se sametovou šlehačkou. Tečka v podobě strouhané tyčinky Margot mnohým připomene dětství. Tento dezert je…
Z tvarohu, sýra, másla, sladké papriky a trošky soli si umícháme pomazánku, kterou necháme dobře vychladit, aby se s masou dobře pracovalo. Pak se pokusíme namočenýma…
Filety pangasia rozkrojíme na dlouhé proužky,osolíme a opepříme a zavineme okolo přepůlené krabí tyčinky. Zajistíme párátky a naskládáme do zapékací mísy vymaštěné…
Jemně nastrouháme Margot tyčinky a přidáme ostatní sypké suroviny - mouky, cukr a prášek do pečiva.Pak přidáme mléko, olej, vejce, smetanu a promícháme.Těsto nalijeme do…
Cukr s vajíčky šleháme na nejvyšší otáčky a přidáme horkou vodu. Vyšleháme doběla.Snížíme na nízké otáčky a přimícháme mouku s práškem, ořechy a pudink. Na velký plech…
Taková klasika jako vosí hnízda nesmí na vánoční slavnostní tabuli chybět. I takto tradiční cukroví lze ale připravit netradičním způsobem. Máme pro vás tip na hnízda se…