Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Excelentní bábovka Margitka

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min

50 min (50 min příprava)

30. 3. 2013 17:06

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie12 928 kJ / 3 090 kcal
Bílkoviny76,04 g
Tuky27,68 g
Vláknina15,00 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 428 mg
Sůl1,59 g
Sacharidy626,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

PajaG PajaG

15. 1. 2022 10:44

Naše oblíbená bábovka, vždy má i úspěch, když jí někam přinesu, každý chtěl recept. Vůbec není suchá. Peču ji v elektr. troubě na 180 C asi hodinu. Těsto je tužší, vždy ho ředím. ještě mlékem. Moc dobrá bábovka.<3

Radiii

19. 10. 2020 12:10

Ahoj, pekla jsem a na mě byla suchá. Nicméně - po 40 minutách ještě zdaleka nebyla hotová, vytahovala jsem ji cca po 60 - možná jsem ji přepekla. Těsto jsem měla poměrně tuhé už při přípravě, tentokrát bych ho asi rozředila mlékem navíc (nebo dala míň mouky).
Chuťově je moc dobrá, jen tu konzistenci musím vychytat ;)

zuzun

31. 3. 2013 20:18

babovka je bomba, mam rada chyceny a s kouskama vseho moznyho, davam bod, uplne slintam! udelat muzu, ale pak se na ni jen divat. toz jsem na diete:-D

jarka skrobakova

31. 3. 2013 13:56

Bude určitě dobrá, rcp se mi líbí :yes::yes:

sirotek

31. 3. 2013 13:02

jo to znám,peču taky akorát na plech a říkám tomu;-):-)) Margot řezy

MoniqueLaMutti MoniqueLaMutti

31. 3. 2013 11:45

Hanina: a to zní moooc dobře :-K

MoniqueLaMutti MoniqueLaMutti

31. 3. 2013 11:42

Moc děkuji :-K je vážně skvělá. Není chycená moc, okraje jsou křupavé. Je pravda, že v té plynové troubě se mi nepeče lehce :-8 ale snažím se :-*

Janapri

31. 3. 2013 10:09

Přidávám do oblíbených a dávám bodík:yes: Miluji margotku, upeču co nejdřív:-))

hanina

31. 3. 2013 09:47

tohle peču už dávno, jen na plechu, na pečícím papíře a ještě teplé potřu směsí másla, cukru, kakaa a posypu kokosem...

Ivana Ch

31. 3. 2013 05:40

Bábovka se mě moc líbí, určitě jí vyzkouším,jinak ať peču cokoliv, tak všechno nechávám víc upéct, žádný bleďáky, máme to tak rádi.

Olinka5555

31. 3. 2013 01:01

Mně se také líbí a vzhledem k surovinám vysušená být opravdu nemůže. Posílám bodík.:-)):yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

31. 3. 2013 00:00

Mi připadá naprosto v pořádku a líbí se mi:-)

ZuzkaMladkova

30. 3. 2013 21:50

Taky mám raději chycené, ten okraj je totiž neodolatelný, mňam!!;-):-p:yes:

ZuzkaMladkova

30. 3. 2013 21:50

Jitkas

30. 3. 2013 20:02

Osobne delam babovky schvalne trochu "chytle", neni to asi zrovna zdrave, ale ty vybledle mi nejedou. Cim vice ma babovkova forma zarezu, tim lepe. Babovka je krasna a jiste chutna, jsou v ni same dobre suroviny. Jak poznate bez ochutnani, ze je vysusena?

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: bábovka v plynove troube jak upéct bábovku babicovy dobroty 30.3.2013 jogurtová buchta s margotkou bábovka s margotkou bábovka s margotkou-diskuze exelentní bábovka babicovy dobroty recepty 30.3.2013 babovka margotka margotková bábovka jak upéct bábovku rovnoměrně exelentni rezy jak upéct bábovku v plynové troubě babicovy dobroty 30.3. 2013 bábovka z bílé margot margot bábovka z bílého jogurtu bábovka v plynové pečené v troubě jak upect dobrou babovku babovka v planove troube oblibene bábovky recept

Suroviny: mouka polohrubá, cukr krystal, vejce, smetana ke šlehání, prášek do pečiva, cukr vanilkový, olej, kakao, kokos strouhaný, mandle plátkové, čokoláda margot, rum, olej, mouka hrubá

TopRecepty.cz

Excelentní bábovka Margitka

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xzvn