Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 537 kJ / 2 997 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,18 g |
Tuky | 16,41 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 274 mg |
Sodík | 329 mg |
Sůl | 1,42 g |
Sacharidy | 637,55 g |
Postup přípravy
Ze směsi odebereme 3/4 hrnku na žmolenku. Krok 2: Přidáme prdopeč, vejce, mléko a dobře promícháme. Krok 3: Těsto vložíme do předem vysypaného plechu, poklademe ovocem a zasypeme žmolenkou. Krok 4: Vložíme do předehřáté trouby (180°C asi na 40min).
Zveřejněno 16. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Švestkovo-borůvková buchtička
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E0Yk
Moje poznámka
Švestkovo-borůvková buchtička
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E0Yk
Nejnovější recepty
Vepřové medailonky na zeleném pepři
Přidáno před 1 hodinou
Kosmatice na sladko vhodné i pro diabetiky
Přidáno před 15 hodinami
Párečky v těstíčku
Přidáno před 16 hodinami
Hrášková omáčka s vajíčkem a paloučkovým knedlíkem ( pro diabetiky)
Přidáno před 18 hodinami
Plátky krkovičky dušené v pikantní omáčce
Přidáno před 20 hodinami
Rebarborová bublanina s kokosem
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drůběží v peřině
Dadka0 před 28 minutami
Roláda z BeBe sušenek
natalietiserova6 před 37 minutami
Pikantní fazolková polévka s bramborem a koprem
limosek před 3 hodinami
Játrový sýr podle ČSN
19488 před 13 hodinami
Domácí vlašský salát
Sefiragold před 16 hodinami
Chutný salát z čínského zelí
Sefiragold před 17 hodinami
Chřest (nejen) s vejcem
Eva z HK před 19 hodinami
Salát z pekingského zelí s balkánským sýrem
Eva z HK před 19 hodinami
Špíz s americkými brambory
Vrchotka15 před 19 hodinami
Guadeloupský kuřecí salát
Antonausprag před 20 hodinami
Tématické fráze:
švestkovo borůvkový koláč,
boruvkova buchta se zmolenkou,
valtrová martina,
borůvkové recepty,
svestkovo rybízový koláč,
švestkovoboruvkový koláč,
boruvkova recept,
boruvkova semifreda,
buchtička
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr moučkový,
cukr vanilkový,
prášek do pečiva,
vejce,
mléko,
máslo,
švestky,
borůvky,
ovoce
Komentáře (11)