Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 435 kJ / 4 167 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,49 g |
Tuky | 188,60 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 2,14 g |
Sodík | 504 mg |
Sůl | 1,28 g |
Sacharidy | 552,96 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Moučník, který se udělá sám
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p2gX
Moje poznámka
Moučník, který se udělá sám
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p2gX
Nejnovější recepty
Skotský pudink s rebarborou
Přidáno před 1 hodinou
Nudle s mákem a rebarborou
Přidáno před 3 hodinami
Hermelín s rebarborovo-cibulovou směsí
Přidáno před 3 hodinami
Lasagne s květákem a mrkví
Přidáno před 4 hodinami
Korejské stir-fry z mletého masa a cukety
Přidáno před 4 hodinami
Tartaletky s čokoládovou náplní a ovocem
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chřest v jemné omáčce se zeleným pepřem
Povar-Kuzmicz před 1 hodinou
Vepřové nudličky se žampiony v pikantní omáčce
Sassa před 2 hodinami
Nepečený piškotový dort s ovocem a zakysanou smetanou
Wizulle před 4 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
lucyjezdikova před 4 hodinami
Salát z ředkviček
faluska před 11 hodinami
Chlebová polévka
faluska před 11 hodinami
Buchtičky s vanilkovým krémem jako od babičky
Martina.j před 11 hodinami
Děrovaná buchta
sarkahumlova před 11 hodinami
Pikant zelí s klobásou
MilosCz před 12 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Cadik před 12 hodinami
Tématické fráze:
inteligentní moučník,
inteligentní buchta,
chesake,
buchta péřovka,
moucnik panda,
inteligentní řezy,
zajímavé moučníky,
recept na gofry-video,
zajímavý moučník,
jak si sám udělat francouzský cop,
jak si sám udělat francouzský cop,
péřovka buchta,
pudinkace,
moučnik s kivi,
croasant recept,
francouzský croasant recept,
moučníky s kivi,
buchta panda,
recept l.hrušky korbáčik,
buchta s kivi
Suroviny:
cukr krupice,
máslo,
žloutek,
mouka polohrubá,
cukr vanilkový,
mléko,
Komentáře (43)
Radši zůstanu u klasiky piškot-tvaroh-rosol.
Nekritizuju, jen u nás doma se to prostě neujalo, škoda, ten recept se mi vážně líbí.
P.S.: Před chvílí volaly obě babičky,kterým jsem dovezla dezert na otestování a říkaly,jak jim ta má nová TVAROHOVÁ buchta chutnala
Okolo tohoto múčnika chodím už dávnejšie a stále som ho ešte nevyskúšala, preto sa pýtam. Pri tých tvojich hungaryrezoch som sa nespýtala a bolo to nízke. Niet nad prevenciu! Preventívne sa pýtam.
Ďakujem ti za bleskovú odpoveď a zdravím!
Aký je guláš s rumom?
a že se udělá sám
jen musím dodat, že výše zmíněné množství cukru je zřejmě nesprávně opsané a nebo upsané. zkoukla jsem rcp na mimibazaru a množství 150g je správné a chuťově naprosto vyhovující. těsto se zdá extrémně řídké, ale ve výsledku je to o.k.
finální výsledek je samovytvořená trojvrstvá buchta - korpus,krém a vrchni krusta z původního spodku. Je výborné chuti, vláčná a zvláštní
Všade je uvádzané málo cukru!
RenyH, prosím, dala si 500 g toho cukru? Aký veľký plech si použila?
Ďakujem!
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=30083
Tome