Postup přípravy
Krok 1: Filet z lososa nakrájíme na tenké plátky cca 3mm, okořeníme a pokapeme citronem.
Krok 2: Na plátek položime celé fazolky, zarolujeme, spíchneme párátkem a pečeme na másle. Podáváme jako dekoraci na hotový pokrm nebo samostatně jako jednohudky či předkrm.
Zveřejněno 21. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lososové kytičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NE22
Moje poznámka
Lososové kytičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NE22
Nejnovější recepty
Ostře-kyselá vietnamská polévka jako z asijského bistra
Přidáno před 16 hodinami
Sýrové placky s houbami
Přidáno před 17 hodinami
Pletýnky plněné sýrem s česnekovým máslem
Přidáno před 19 hodinami
Fit zelný salát se žloutkovým dresinkem
Přidáno 29. 7. 2025 17:20:22
Pomerančová zmrzlina
Přidáno 29. 7. 2025 13:01:03
Květákový mozeček s cuketovými hranolkami
Přidáno 29. 7. 2025 06:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečený čaj
Janina007 před 5 hodinami
Čalamáda "Uncle Bens"
Madlenka123 před 5 hodinami
Cibulové chutney (čatní)
danielmunzig před 6 hodinami
Pečená švestková povidla
REMTA Roman před 6 hodinami
Vyletněná meruňková marmeláda
Cambel před 7 hodinami
Ovocný táč s drobenkou
ajapanackova před 7 hodinami
Obalovaný květák pečený s bramborami na šlehačce
cora666 před 9 hodinami
Sušenkový koláč
Jirka55221 před 9 hodinami
Bleskový kefírový koláč s ovocem
Eri86 před 11 hodinami
Kynutý makový závin
Jara24 před 11 hodinami
Tématické fráze:
plátky z lososa,
lososová pomazánka z dušeného lososa,
losos wellington,
předkrm z lososa,
lososový předkrm,
recept losos předkrm,
tenký plátek lososa,
lososí plátky recepty,
losos předkrmy,
luxusní pomazánka z lososa,
losos s fazolky,
losos červená řepa,
filet plátky losos předkrm,
profi recepty losos,
losos plátky koření předkrm,
recept losos červená řepa,
losos a červená řepa recept,
předkrm z losose,
profi fotky pokrmů,
předkrm losos
Suroviny:
losos,
fazolky zelené,
koření na ryby,
máslo,
citron
Komentáře (11)