Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jak na výrobu kynutého těsta

Hodnocení receptu je 5,0 (34×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

21. 1. 2012 18:31

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Dostala jsem několik SZ se žádostí o detailnější vysvětlení výroby kynutého těsta mimo pekárnu, tak jsem vám to dnes i všechno odfotila.

Zdroj: http://www.pekarnomanie.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

AniCiz

21. 1. 2012 21:16

:yes::-K výborně popsáno:-K:-K:-K

srettka

21. 1. 2012 20:15

P A R Á D A:-K:-K:-K:-K:-K
velmi záslužný čin;-):yes::yes::yes:

Merylas Merylas (moderátorka)

21. 1. 2012 19:44

cathleen: Hodně začínajícím tento postup pomůže;-):yes:

zizala zizala (moderátorka)

21. 1. 2012 19:24

S kynutým těstem nemám problém, ale takhle detailně to popsat a hlavně nafotit, to je záslužný čin, máš bodík :yes:

Iriska Iriska

21. 1. 2012 19:16

Cathleen, krásný popis :yes::yes:+

Irrena Irrena

21. 1. 2012 19:11

Cathleen dobré rady pro kuchařinky začátečnice;-)Ještě si pamatuji jak mi tyhle rady dávala mamka, říkala jsem si na tom přece nemůže záležet, nevěřila jsem, protože jsem se nedržela těchto rad, tak taky moje první výtvory z kynutého těsta dopadly hrozně:-,

spagetka spagetka

21. 1. 2012 18:49

cathleen:jo to samý, mamka mě poučila, vybavila radama...no a první výsledek? Bez knedlíků :-S:-D:-D:-D

cathleen cathleen

21. 1. 2012 18:45

magdalenka: :-) a já vzpomínám na svůj poraženecký povzdych, když mě manžel (v mých kuchařských začátcích) poprosil o knedlíky...chjo, zase půlden práce a ještě s nejistým výsledkem!

Škoda, že tehdy pekárny nebyly:-D

Jikotka Jikotka

21. 1. 2012 18:42

Taky se řadím k těm co nedáme dopustit na pekárnu,ale hodně lidí ocení tvůj návod a hlavně postup :yes::yes::yes:,patří ti bodík :yes::yes::-K

magdalenka magdalenka

21. 1. 2012 18:41

Spomínam na svoje začiatky koketovania s droždím a usmievam sa. Myslím, že mnohým teraz pomôžeš! :yes:

senky senky

21. 1. 2012 18:39

Super vypracovaný postup:yes::yes: Pro začátečníky jedinečná příležitost se naučit zadělat kynuté;-);-) Díky :-K:-K Já umím, ale přiznám se bez mučení:-8 zkusila jsem v pekárně a jinak už nezadělávám:-8

ruzena ruzena

21. 1. 2012 18:36

Dobrý nápad pro ty,co pekárnu nemají a mladé a nezkušené kuchařinky:yes::yes::yes::-))já pekárnu vlastním,takže dělám tam:-))

spagetka spagetka

21. 1. 2012 18:35

Cathleen, dobrá rada a i recept ;-):yes::yes::yes::yes:

savlinka savlinka

21. 1. 2012 18:33

no není nad pekárnu:-)):-)):-)):-))i když dřív jsem také dělala sama,ale co mám pekárnu..už jen v ní:yes::yes::yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Další recepty

Tématické fráze: kynute testo jak na kynute testo když nekyne těsto proč těsto nekyne kynuté těsto postup proč nekyne těsto těsto kynuté pod vodou když těsto nekyne těsto kynuté pod vodou recepty těsto nekyne kinuté těsto postup na kynute testo kynute testo nekyne kynuté těsto rady výroba těsta na ryby kynutétěsto výrobky z kynutého těsta kynuté těsto pod vodou těsto nenakynulo postup kynutého těsta

Suroviny: droždí

TopRecepty.cz

Jak na výrobu kynutého těsta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/x7Q9