Ryba v kořeněném těstíčku

baruska_l Kuchařka: baruska_l

Doba přípravy: 30 minut 4 porce Ryby 3 názory

Suroviny

500 g ryby (treska nebo pangasius,...)
vejce
mléko
koření na ryby
worčestrová omáčka
hladká mouka
Recept si zatím oblíbilo 9 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Do misky dáme vejce, zalijeme trochou mléka.

  2. Přidáme koření na ryby a worčestrovou omáčku dle chuti (já dávám od oka cca 1 lžíci).

  3. Promícháme a přidáváme hladkou mouku dokud nemá těstíčko konzistenci, která bude dobře držet na rybě.

  4. Rybu nakrájíme na silnější pruhy a naložíme do těstíčka. Můžeme ji v něm nechat marinovat a mezitím si začít připravovat přílohu.

  5. Pak už jen obalenou rybu osmažíme na oleji.

Poznámka

Do těstíčka se může přidat i nastrouhaný sýr (eidam nebo podobný typ).

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Ryba v kořeněném těstíčku

  • baruska_l baruska_l(autor receptu)

    jj, určitě by to šlo taky, ale já osobně nemam ráda pivo nebo víno v jídle :) nebo místo mléka trošku vody (pokud někdo nemůže mléko :) )

    Odpovědět

  • Daniella O. Daniella O.

    Barusko, misto mleka bych to zkusila nekdy i s pivem, krasne jsi to naaranzovala, +2:yes::-p

    Odpovědět

  • Bibinka Bibinka

    Baruško_1, rybky jsou vždycky dobrý a v takovém těstíčku a takhle kreativně připravené na talíř, to je prima a tak ti dávám 1.bod:yes:

    Odpovědět

Tématické fráze: těstíčko na obalování ryb pstruh v těstíčku jak obalit rybu těstíčko na obalení ryb testíčko čínské těstíčko zapečená ryba v těstíčku obalena ryba smazena ryba v testicku ryba vtesticku na ryby obalování ryb těstíčka recept na riby testo na obaleni ryb ryba do mleka obalovaní ryby pangásius v těstíčku recepty na riby obalovanem v testicku obalování smažené ryby