Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ryba v kořeněném těstíčku

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

baruska_l

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 600 kJ /
383 kcal
Bílkoviny90,00 g
Tuky2,50 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 300 mg
Sodík 330 mg
Sůl0,80 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Do misky dáme vejce, zalijeme trochou mléka. Krok 2: Přidáme koření na ryby a worčestrovou omáčku dle chuti (já dávám od oka cca 1 lžíci). Krok 3: Promícháme a přidáváme hladkou mouku dokud nemá těstíčko konzistenci, která bude dobře držet na rybě. Krok 4: Rybu nakrájíme na silnější pruhy a naložíme do těstíčka. Můžeme ji v něm nechat marinovat a mezitím si začít připravovat přílohu. Krok 5: Pak už jen obalenou rybu osmažíme na oleji.

Zveřejněno 7. 12. 2010

Poznámka autorky baruska_l

Do těstíčka se může přidat i nastrouhaný sýr (eidam nebo podobný typ).

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ryba v kořeněném těstíčku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/D0QY

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ryba v kořeněném těstíčku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/D0QY

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
těstíčko na obalování ryb, pstruh v těstíčku, jak obalit rybu, těstíčko na obalení ryb, testíčko, čínské těstíčko, zapečená ryba v těstíčku, obalena ryba, smazena ryba v testicku, ryba vtesticku, na ryby, obalování ryb, těstíčka, recept na riby, testo na obaleni ryb, ryba do mleka, obalovaní ryby, pangásius v těstíčku, recepty na riby obalovanem v testicku, obalování smažené ryby

Suroviny:
ryba, vejce, mléko, koření na ryby, omáčka worcesterová, mouka hladká

Přidat fotografie receptu