Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 340 kJ / 3 188 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,78 g |
Tuky | 202,64 g |
Vláknina | 22,00 g |
Cholesterol | 1,52 g |
Sodík | 614 mg |
Sůl | 1,68 g |
Sacharidy | 266,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smrt čokoládou - dort k výročí svatby
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/53mY
Moje poznámka
Smrt čokoládou - dort k výročí svatby
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/53mY
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 6 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 8 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 16 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 2 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 4 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 4 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 5 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 5 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 6 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 6 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 7 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 7 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 7 hodinami
Tématické fráze:
dort k výročí svatby,
výročí svatby a jejich názvy,
dorty k výročí svatby,
čokoládová smrt,
dort k výročí,
dort čokoládová smrt,
dort vyročí svatby,
40 vyroči svatby,
dort k 40 vyroci svatby,
čokoládová smrt recept,
dorty na svatbu,
dort na vyroci svatby,
dorty k výročí,
čokoládový dort smrt čokoládou,
dorty na výročí svatby,
dort ke 40 výročí svatby,
dorty výročí svatby,
dort k 25 výročí,
dort k 25 výročí svatby,
dorty k výročí svatby-fotogalerie
Suroviny:
máslo,
vejce,
cukr krystal,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
kakao,
smetana zakysaná,
smetana
Komentáře (18)
Jinou polevu na dorty a koláče už nedělám.Nemám ji vyzkoušenou na drobné pečivo,když vyzkouším tak napíšu.
Výborná je z také z čokolády na vaření Figaro ,hořké a nebo obyčejné na vaření. Nemusí být 50% !