Rýže s kimchi a tofu

maris Kuchařka: maris

Bezmasá jídla 2 názory

Suroviny

2 hrnky uvařené rýže (jasmínové nebo basmati)
5-6 lžic kimchi
1 balení - 250 g tofu
2 vejce
2 jarní cibulky
2 lžíce sojové omáčky
olej
lístky koriandru
Recept si zatím oblíbilo 8 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. V hlubší pánvi rozehřejeme trochu oleje a osmažíme na něm tofu, nakrájené na menší kostky.
    Když je hotové, vyndáme ho a do pánve vložíme nakrájené jarní cibulky a necháme je zpěnit.

  2. K cibulkám vyklepneme vajíčka, promícháme a necháme je srazit.
    Přidáme rýži, kimchi a tofu a vše promícháme.

  3. Dochutíme sojovou omáčkou a doplníme lístky koriandru.

Poznámka

Zdroj: magazín Albert, upraveno

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 23 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Rýže s kimchi a tofu

Zapomněl/a jsem heslo