Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 460 kJ / 3 456 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 131,53 g |
Tuky | 147,12 g |
Vláknina | 101,40 g |
Cholesterol | 1,42 g |
Sodík | 1,54 g |
Sůl | 3,22 g |
Sacharidy | 376,27 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cibulák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oXDz
Moje poznámka
Cibulák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oXDz
Nejnovější recepty
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 5 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 5 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 5 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 18 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 19 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno 3. 5. 2025 06:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí prsa Kung pao s mandlemi
Severynka před 3 minutami
Pizza Valencia
Alena194 před 5 minutami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Tom_Krupa před 9 minutami
Pizza šneci z domácího těsta
Qw13 před 59 minutami
Cizrnová polévka s mangoldem a zeleninou
Masula před 1 hodinou
Bábovka s povidly
jvsjvrj před 1 hodinou
Jahodový džem
Jolinka před 1 hodinou
Hovězí (kližka) na houbách
mb130 před 1 hodinou
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
UnholyKetty před 1 hodinou
Pavučinkový makový závin.
Veronika.Hrozna před 2 hodinami
Tématické fráze:
alsaský cibulový koláč podle pohlreicha,
cibulak recept,
recept na cibulák,
cibulák,
cibulový koláč podle pohlreicha,
cibulak recepty,
recept cibulák,
salám cibulak,
koláč cibulák,
cibulovy salam,
cibulaky recept,
alsaský cibulový koláč pohlreich,
cibulak salam,
cibulak z listového testa,
recepty cibulak,
cibulák z kuřecího masa se smetanou,
maso cibulak,
čiburáky recept,
jak upect cibulak,
cibulak - recept
Suroviny:
mouka hladká,
mléko,
máslo,
kvasnice,
sůl,
cibule,
smetana,
vejce,
kmín celý,
sůl,
salám
Komentáře (4)
Bibi, pri strouhani cibule pomohou potapecske bryle..