Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cibulačka s kuřecím masem

Hodnocení receptu je 4,5 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

10. 2. 2011 11:51

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 776 kJ / 663 kcal
Bílkoviny47,52 g
Tuky19,23 g
Vláknina27,00 g
Cholesterol 147 mg
Sodík 137 mg
Sůl0,25 g
Sacharidy45,61 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marybar

10. 2. 2011 19:16

Mám dojem, že Jana(neregistrovaný) jen konstatovala, co do polévky patří, nemám pocit, že vyskočila jako čertík....

chocolate

10. 2. 2011 15:48

Děvčata, obecně se sice většinou dává bílé víno, ale není to podmínka.Vařila jsem podle Gurmánu recept s červeným vínem a také to bylo dobré.
Tymián já moc nemusím, ale i tak je polévka:yes:Asi to není moc francouzské, ale my doma sýrovou bagetku přikusujeme, zapečená pod grilem na polévce nám moc nejede.

Anna Kocikova Anna Kocikova

10. 2. 2011 15:34

S bílým vínem je to francouzská cibulačka,dělávám a je opravdu dobrá:-pTady s přidáním ještě kuřecího masa musí být vývarek opravdu chutný:-pUkládám a +4 bodík posílám:yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

10. 2. 2011 15:19

Jana (neregistrovaný/á) docela často vidím tvé komentáře..nic proti nim, ale vždycky vyskočíš, jako čertík, jakoby se s tebou někdo hádal!!:-O Já neříkám, že nepatří, neříkám, že patří;-). Já to skrátka nevím. Píšu přece, že to vypadá zajímavě.;-)

eva hubova eva hubova

10. 2. 2011 13:44

:-p:-p:yes:+3

Jana

10. 2. 2011 12:34

hmm ale cibule tymián a víno do cibulačky patří...:-!

JanaDorazinova JanaDorazinova

10. 2. 2011 12:18

Hmm, tak tu chuť si neumím vůbec představit. Cibule, tymián, víno, ale každopádně zajímavá polévka!;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: certici z kuřecího masa kuřecí čertíci tousty s kuřecím masem zapečené toasty s kuřecím masem cibulačka s masem a vejcem francouzká polevka se sýrem a kuřecím masem cibulaka s kurecim masem cibulačka recept krkonošske kuřecí maso recepty na cibulačka čertíci z kuřecího masa cibulacka z kuřecího vyvaru krkonošská cibulačka s hovězím masem bílá cibulačka cibulačka s kuřecího masa certici kuřecí krkonošská cibulačka krkonošská cibulačka z kuřecího masa tousty s kuřecím masem francouzská kuřecí cibulacka

Suroviny: maso kuřecí, cibule, tymián, máslo, sůl, cukr, víno bílé, voda, toasty, sýr nastrouhaný

TopRecepty.cz

Cibulačka s kuřecím masem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mEAR