Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 776 kJ / 663 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 47,52 g |
Tuky | 19,23 g |
Vláknina | 27,00 g |
Cholesterol | 147 mg |
Sodík | 137 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 45,61 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na másle (oleji) necháme zesklovatět cibuli, poté přidáme kuřecí maso nakrájené na kousky, tymián a chvilku restujeme, podlijeme vodou (hovězím vývarem), osolíme a vaříme asi 15 minut.
Krok 2: Pak přilijeme víno a necháme 10-15 minut provařit, dochutíme solí a cukrem dle chuti. Nalijeme na talíř, vložíme zapečené toasty a podáváme.
Krok 3: Než se polévka uvaří, připravíme si toasty. Já je opékám v topinkovači, posypu nastrouhaným sýrem a dám zapéct do mikrovlnky.
Zveřejněno 10. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cibulačka s kuřecím masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mEAR
Moje poznámka
Cibulačka s kuřecím masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mEAR
Nejnovější recepty
Zapečené brambory s krkovicí podle Pepy Nemravy
Přidáno před 10 minutami
Zdravý cuketový nákyp
Přidáno před 51 minutami
Dalgona sušenky
Přidáno před 1 hodinou
Hovězí kostky po znojemsku
Přidáno před 19 hodinami
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno před 23 hodinami
Letní koláč s třešněmi
Přidáno 8. 7. 2025 08:30
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční chlebíček
radekdolezal033 před 3 hodinami
Hovězí plátky na tymiánu
ZboSy před 3 hodinami
Vařená brokolice s česnekovo-bylinkovou omáčkou
brtna před 10 hodinami
Hamburská vepřová kýta
Zlatnice před 11 hodinami
Ovocné knedlíky z tvarohového těsta
stefi.f47 před 12 hodinami
Cuketový perník
Markeeta před 12 hodinami
Bramborové vafle
Leontinka73 před 14 hodinami
Boloňská omáčka
DavidVolvo před 15 hodinami
Vepřové na houbách
Sahula před 15 hodinami
Tématické fráze:
certici z kuřecího masa,
kuřecí čertíci,
tousty s kuřecím masem,
zapečené toasty s kuřecím masem,
cibulačka s masem a vejcem,
francouzká polevka se sýrem a kuřecím masem,
cibulaka s kurecim masem,
cibulačka recept,
krkonošske kuřecí maso,
recepty na cibulačka,
čertíci z kuřecího masa,
cibulacka z kuřecího vyvaru,
krkonošská cibulačka s hovězím masem,
bílá cibulačka,
cibulačka s kuřecího masa,
certici kuřecí,
krkonošská cibulačka,
krkonošská cibulačka z kuřecího masa,
tousty s kuřecím masem,
francouzská kuřecí cibulacka
Suroviny:
maso kuřecí,
cibule,
tymián,
máslo,
sůl,
cukr,
víno bílé,
voda,
toasty,
sýr nastrouhaný
Komentáře (8)
Tymián já moc nemusím, ale i tak je polévka