Hovězí s dírkami
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 9 363 kJ / 2 238 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 370,76 g |
Tuky | 68,01 g |
Vláknina | 7,52 g |
Cholesterol | 825 mg |
Sodík | 2,97 g |
Sůl | 7,00 g |
Sacharidy | 33,10 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 2. 2015 16:20
26. 5. 2013 09:18
Já si práci ulehčuju tím, že maso s cibulí dám do keramického pekáče a vrazím do rozpálené trouby - pekáč samozřejmě přikrytý - tam dusím téměř do měkka a pak dopeču. Ale za bodík stejně stojí, dělala jsem nedávno, větší porci s tím, že něco uložím na mrazák, ale než k tomu došlo, tak to chlapi stihli zblajznout.
13. 10. 2011 07:33
Tak to je moc hezký receptík a i fotka nádherná+1
13. 10. 2011 07:12
Nádhera! Nějak podobně jsem dělávala telecí ořech, ten se ale v ranečku opatrně vařil v ochucené vodě a krájel na slavnostní mísy studený.
12. 10. 2011 21:07
maris: Teď jsem o tomto u jiného RCP psala
Moc pěkný recept i Tvá fotka
Moc pěkný recept i Tvá fotka
12. 10. 2011 19:54
Dobré maso, dřív se hodně dělávalo a s poctivým špekemDávno jsem nevařila, díky za připomínku- jen to chce sehnat solidní hovězí, že jo
Maris a moc pěkná fotka
Maris a moc pěkná fotka
12. 10. 2011 19:49
BILKOVAI: Ivetko děkuji, ale hlavně vyzkoušej receptík, je to opravdu moc dobré
12. 10. 2011 19:42
Maris, překrásná fotka. Hovězí masínko můžeme
12. 10. 2011 19:29
Toto je typický přiklad toho, jak některé starší, vynikající recepty mají malý počet bodů. Jsem přesvědčená, že by tu teď zazářil
Jani, asi sem už nechodíš, ale nedávno jsem opět dírkované hovězí vařila. Recept už jsme " vzali do rodiny "
Bod už jsem dala dávno, další bohužel nejde.
Jani, asi sem už nechodíš, ale nedávno jsem opět dírkované hovězí vařila. Recept už jsme " vzali do rodiny "
Bod už jsem dala dávno, další bohužel nejde.
11. 7. 2009 14:30
Jani, pipre, děkujuJani, ono by to šlo i z vepřového, určitě by to bylo výborné, ale zase jiná chuť.
11. 7. 2009 12:34
Vypadá to moc dobře a dávám bodík ten je i pro Maris za krásné a lákavé fotky
11. 7. 2009 12:29
maris, řeknu ti bez mučení, že jsem včera na to v noci koukala a nebyla jsem si jistá, jestli ráno seženu nějaký solidní kus hovězího, tak jsem udělala ty flíčky se zelím. No a jak se tak dívám, ještě, že tak! Každopádně, určitě si to někdy prubnu. Vepřové mám v mražáku pořád, s hovězím je to horší. V Albertu bych ho nebrala a tzv.Supergongu je to trochu z ruky, ale je tam za skoro poloviční cenu. Tak příště! No a tvoje fotky rozhodně zaslouží plus.
11. 7. 2009 12:28
Moc dobré dávám bodík
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 34 minutami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 5 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 5 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 5 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 8 hodinami
Bramborový bochníček
Přidáno před 12 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 53 minutami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 53 minutami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 1 hodinou
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 3 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 4 hodinami
Mleté maso s těstovinami z jedné pánve
Moanka uvařila před 6 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
Pavla91 uvařil před 6 hodinami
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Panova uvařila před 7 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: keramický pekáč recepty hovezi krk recepty hovězí z keramického pekáče plněné tortily hovězím masem španělské ptáčky recept recepty v keramickém pekáči hovězí na pekáč recepty 1900 recepty \"telecí ořech\" hovězí pečeně merunkovy kompot žemlovka recept
Suroviny: hovězí zadní, párky, slanina, olej, cibule, kečup sladký, rajče, mouka, pepř, sůl
Hovězí s dírkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MR1
13 názorů