Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 133 kJ / 749 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,77 g |
Tuky | 10,82 g |
Vláknina | 18,35 g |
Cholesterol | 265 mg |
Sodík | 181 mg |
Sůl | 0,31 g |
Sacharidy | 126,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřový ondráš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jJY4
Moje poznámka
Vepřový ondráš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jJY4
Nejnovější recepty
Bramborové vafle
Přidáno před 10 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 19 hodinami
Horký zeleninový salát
Přidáno před 22 hodinami
Kuřecí prso, pečený květák s parmazánem. Vhodné pro diabetiky
Přidáno 16. 5. 2025 11:01
Pažitkovo-česneková omáčka se zastřeným vejcem
Přidáno 15. 5. 2025 10:13
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Přidáno 15. 5. 2025 08:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Salát z pekingského zelí II
jarmila8511 před 1 hodinou
Kuřecí steaky Caprese
Marie83 před 1 hodinou
Hovězí nudličky po sečuánsku podle čínského kuchaře
Vašek před 2 hodinami
Szegedinský guláš
MonkaF před 2 hodinami
Kuřecí po chalupářsku
poirotka před 2 hodinami
Dušené hovězí kostky se zeleninou
poirotka před 2 hodinami
Dort nejen prázdninový
Fitulka před 3 hodinami
Chřestový krém
Fitulka před 3 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
hanka.hzh před 3 hodinami
Vepřové maso na houbách v jednom hrnci
kamilkamil před 3 hodinami
Tématické fráze:
vepřový řizek ondráš,
ondráš,
ondráš z vepřového masa,
ondras v troube,
ondráš s vepřového masa,
řizek ondraš,
ondráš recept,
ondráš z z vepřového masa,
ondraš v bramborovem,
ondras z panenky,
vepřové maso ondráš,
maso ondraš,
ondráš z vepřové panenky,
veprovy rizek ondraz,
ondráš z vepřového,
veřový ondráš,
zelný ondráš,
řízek ondráš v troube,
ondráš vepřový řízek,
ondráš s vepřovou panenkou
Suroviny:
řízek vepřový,
sůl,
pepř mletý,
olej,
brambory,
mléko,
vejce,
mouka hladká,
česnek,
majoránka,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (3)