Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ondráš

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min

45 min (45 min příprava)

21. 8. 2008 16:58

Suroviny

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Jde udělat taky z kvalitního vepřového masa.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

BlaV.

20. 4. 2019 17:25

evula: také to tak dělávám (pokud býval dříve dobrý "lančmít" tak jsem to dělala s ním, teď dělávám s uzeným masem)

luema

28. 12. 2014 15:45

Recept stejný jako dělám já akorát bez mléka. Abych měla jistotu, že je maso dodělané, většinou si nejdříve usmažím maso a to pak dávám na těstíčko, které si roztáhnu lžící, jak tady již někdo psal :-) Přítel tohle jídlo miluj :-)

michaela

6. 3. 2014 12:44

Jak je už níže zmíněno, je vážně lepší si na rozehřátý olej plácnout lžíci a něco toho těsta, roztáhnout to na požadovanou velikost.Pak položit maso a opět to zaplácnout lžíci a něco toho těsta. Já to jinak ani nedělám. Podle mě to je nejlepší postup. :yes:;-)

Jana

6. 10. 2013 13:35

...: "Nepřilepil" se Vám řízek ke koši? Mně právě jo, tak dělám pouze na pánvičce.

...

6. 10. 2013 12:39

Nejlepší je obalit maso v bramboráku a hodit ho do friťáku..mnohem lepší chuť, nadýchanější..na pánvi je splesklý a neni moc dobrý..

Zuzana1512

22. 10. 2012 17:09

Dnes jdu dělat poprvé :) kolegyně mi udělala chuť. Jistě to bude mňamka

MajdinkaM

7. 12. 2011 22:23

vynikající recept doporučuji!!!!:-p:-p:-):-)

MAJDA42

22. 9. 2011 11:00

Dobrý den, znám tento recept, který je u nás velice oblíbený a postupuji stejně jako evule už to tak dělám spoustu let a je to superní:-K:yes:

djany

7. 1. 2011 11:34

náš dnešní oběd :-K

evula

8. 8. 2010 23:52

Mam figl, aby obal nestekal. Na panvicku dam lzici testicka,roztahnu, na to placnu platek masa a prikryju dalsi lzici testa tak,aby se okraje testa spojily, uz pri smazeni prvni strany se to zpevni.Obmeny s pivem a strouhankou lakaji k vyzkouseni, dik. Jednou jsem delala i s platkem uzeneho.

zazu

16. 5. 2010 16:28

moc velká dobrota jen se to trošku zle obalovalo do toho těsta!ale jinak vynikající:-8

nika

19. 11. 2009 12:42

fakt dobre!!! tet čekam až mi jen rozmrzne maso a jdu to dělat:-//mnamka:-*

paajus

2. 9. 2009 07:44

Jedno z mých nejoblíbenějších jídel v restauraci. Mnamka...:-p:-* 1 :yes:

jollka

17. 8. 2009 14:02

Merylas vynikající taky dělám je to moc moc žravý:-8:-)):yes:+bodík

Nika08

16. 8. 2009 10:22

:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: kuřecí ondráš kuřecí ondráš recept kuřecí řízek ondráš recept na kuřecí řízek ondráš řízek ondráš recepty kuřecí řízek ondráš řízek ondráš recept ondráš z kuřecího masa recept kuřecí ondráš veprovy ondras ondráš kuřecí jak se dělá ondráš recept na kuřecí ondráš ondráš řízek maso v bramborákovém těstě kureci maso v bramborakovem teste kuřecí v bramborákovém těstě recepty kuřecí ondráš vepřovy řizek ondraš recept řízek ondráš

Suroviny: prsa kuřecí, sůl, pepř mletý, česnek, mouka hladká, olej, brambory, vejce, mléko, sůl, pepř, česnek, majoránka, kmín celý, mouka hladká

TopRecepty.cz

Ondráš

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4xk6