Ondráš

Merylas Kuchařka: Merylas

Drůbeží maso 26 názorů

Suroviny

Kuřecí prsa
sůl
mletý pepř
česnek
hladká mouka
olej na smažení
Na bramborákové těstíčko
syrové brambory
vejce
trošku mléka
sůl
pepř
česnek
majoránka
kmín
hladká mouka
Recept si zatím oblíbilo 24 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Jako první si uděláme bramborákové těsto. Brambory jemně nastrouháme, přidáme trošku mléka, sůl, pepř, prolisovaný česnek, vejce a hladkou mouku, vše smícháme.

  2. Plátky kuřecích prsou naklepeme, osolíme, mírně opepříme, potřeme prolisovaným česnekem a obalíme v hladké mouce a bramborákovém těstě. Zvolna smažíme z obou stran ve vyšší vrstvě oleje.

Poznámka

Jde udělat taky z kvalitního vepřového masa.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 412 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Ondráš

  • luema luema

    Recept stejný jako dělám já akorát bez mléka. Abych měla jistotu, že je maso dodělané, většinou si nejdříve usmažím maso a to pak dávám na těstíčko, které si roztáhnu lžící, jak tady již někdo psal :-) Přítel tohle jídlo miluj :-)

    Odpovědět

  • michaela michaela(neregistrovaná)

    Jak je už níže zmíněno, je vážně lepší si na rozehřátý olej plácnout lžíci a něco toho těsta, roztáhnout to na požadovanou velikost.Pak položit maso a opět to zaplácnout lžíci a něco toho těsta. Já to jinak ani nedělám. Podle mě to je nejlepší postup. :yes:;-)

    Odpovědět

  • Jana Jana(neregistrovaná)

    ...: "Nepřilepil" se Vám řízek ke koši? Mně právě jo, tak dělám pouze na pánvičce.

    Odpovědět

  • ... ...(neregistrovaný)

    Nejlepší je obalit maso v bramboráku a hodit ho do friťáku..mnohem lepší chuť, nadýchanější..na pánvi je splesklý a neni moc dobrý..

    Odpovědět

  • Zuzana1512 Zuzana1512

    Dnes jdu dělat poprvé :) kolegyně mi udělala chuť. Jistě to bude mňamka

    Odpovědět

  • MajdinkaM MajdinkaM(neregistrovaný)

    vynikající recept doporučuji!!!!:-p:-p:-):-)

    Odpovědět

  • MAJDA42 MAJDA42

    Dobrý den, znám tento recept, který je u nás velice oblíbený a postupuji stejně jako evule už to tak dělám spoustu let a je to superní:-K:yes:

    Odpovědět

  • djany djany

    náš dnešní oběd :-K

    Odpovědět

  • evula evula

    Mam figl, aby obal nestekal. Na panvicku dam lzici testicka,roztahnu, na to placnu platek masa a prikryju dalsi lzici testa tak,aby se okraje testa spojily, uz pri smazeni prvni strany se to zpevni.Obmeny s pivem a strouhankou lakaji k vyzkouseni, dik. Jednou jsem delala i s platkem uzeneho.

    Odpovědět

  • zazu zazu(neregistrovaný)

    moc velká dobrota jen se to trošku zle obalovalo do toho těsta!ale jinak vynikající:-8

    Odpovědět

  • nika nika(neregistrovaná)

    fakt dobre!!! tet čekam až mi jen rozmrzne maso a jdu to dělat:-//mnamka:-*

    Odpovědět

  • paajus paajus

    Jedno z mých nejoblíbenějších jídel v restauraci. Mnamka...:-p:-* 1 :yes:

    Odpovědět

  • jollka jollka

    Merylas vynikající taky dělám je to moc moc žravý:-8:-)):yes:+bodík

    Odpovědět

  • Nika08 Nika08

  • cathleen cathleen(moderátorka)

    Včera jsem dělala, plnila jsem ochuceným syrovým mletým masem:yes:

    Odpovědět

1 2

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: kuřecí ondráš kuřecí ondráš recept kuřecí řízek ondráš recept na kuřecí řízek ondráš recepty kuřecí řízek ondráš řízek ondráš řízek ondráš recept ondráš z kuřecího masa recept kuřecí ondráš veprovy ondras ondráš kuřecí recept na kuřecí ondráš jak se dělá ondráš maso v bramborákovém těstě kureci maso v bramborakovem teste kuřecí v bramborákovém těstě vepřovy řizek ondraš recepty kuřecí ondráš recept řízek ondráš řízky v bramborákovém těstě

Zapomněl/a jsem heslo