Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suroviny

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Jakub

18. 5. 2016 15:40

Naprosto perfektní.. ale s kečupem mnohem lepší :)

maris

25. 3. 2016 18:16

BronislavaP:;-):-), taky nám chutná:-p

BronislavaP

25. 3. 2016 18:02

Bezva!!!:-p

savlinka

29. 4. 2013 17:38

Nejřív jsem dala recept,ale po upozornění nereg.jsem zjistila,že recept tu je:-))Tak jen přidávám foto;-)Dnes byl u nás k obědu.Jen já ho krájím na kolečka;-)

Adriana

15. 8. 2012 22:02

Lilek som robila podľa http://lilek.net/zapeceny-lilek a bol tiež veľmi dobrý

Jarouš

13. 4. 2012 10:24

Plátky lilku (je zbytečné loupat)jsou lepší tenké, 3 až 4 mm.

Eva

28. 3. 2012 12:10

Jana Remkova:Já nikdy neloupu, jen pořádně omyji. Lilek je trochu jiný, ale moc dobrý. Já ho vždycky pořádně tepelně opracuji, kvůli solaninu.

Eva

28. 3. 2012 12:06

Obalené super. Teď jsem si udělala lilek a cuketu osmažené na olivovém oleji, jen osolené, okořeněné - dělala jsem to pod pokličkou. K hotovému plátek slunečnicového chleba, navrch pár kapek kečupu a mladou cibulkou posypané a bylo to výborné! (Koření jsem použila - bazalku, drcený česnek sušený a plátky syrového, pepř). Pár kousků syrového česneku jsem si nechala ještě k hotovému jídlo, je moc zdravý.:-p

maris

6. 5. 2010 13:18

jj, tento týden už jsem ho zase měli:-p

Alena

6. 5. 2010 12:44

:-)) maximální dobrota

rendulka

15. 3. 2010 12:43

ano,je to bomba,smažený lilek,patizon,nebo cuketa.to můžu.:yes:

Simona Skolakova

4. 9. 2009 08:24

Dobrý tip,už jsem to též dlouho nevařila a při tom je to tak dobré.:-p
dávám bodík

Jiří

1. 9. 2009 01:28

Ch. Když se to neosolí, ale rovnou trojobalí a kolečko se předem rozkrojí napůl a posolí se to až po usmažení tak je to uvnitř a i celé to chutná jako smažený obalený podhříbek a do lesa se nemusí. Jsem labužník houbových řízků (půlkilo na chuť je mi málo) a při tomhle se ani oči nemusejí zavírat a především se nemusí houby čistit a vyšťourávat červíky Pepíky. Strouhanku si děláme vlastní z rohlíků, hrubší. Dobrou chuť.

maris

9. 6. 2009 10:50

Jani, oloupu tu fialovou slupku, jde to dobře škrabkou na brambory. Když lilek zapékám, tak ho taky neloupu, ale na to obalování ano.;-):-) Myslím, že v tom velký rozdíl není. Připomíná mi to vzdáleně smažené obalované houby, ale samozřejmě bez jejich chuti a vůně.

JanaDorazinova

8. 6. 2009 22:54

maris, jak se to loupe? Musí se oloupat všechno to fialové? Ptám se, protože Eliza to má vždycky se slupkou:-) Jinak, to se mi líbí moc, už jsem jedla smaženou cuketu, patison, kedlub, květák a brokolici, tak co, je v tom velký rozdíl?:-?

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: lilek recepty obalovaný lilek recepty lilek lilek recept lilek loupe se lilek recept lilek lilek v trojobalu smažený baklažán baklažán recepty recepty z lilku recepty na lilek obalovana brokolice lilek obalovaný smažené lilky recept na lilek musí se lilek loupat recepty baklažán baklažán smazený loupe se lilek?

Suroviny: lilek, mouka, vejce, strouhanka, sůl, olej

TopRecepty.cz

Smažený lilek

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rkZp