Smažená křidýlka

Jana Remkova Kuchařka:

Drůbeží maso 9 názorů

54

Suroviny

Kuřecí křídla
vajíčko
strouhanka
hladká mouka
sůl
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Křidýlka si osolíme a obalíme v trojobalu.

  2. Smažíme je v troubě, mají lepší chuť.

  3. Jsou vynikající s bramborovou kaší.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Smažená křidýlka

  • Jana Remkova Jana Remkova(autorka receptu)

    phamka :-D:-D:-D:-D

    Odpovědět

  • phamka phamka

    óóó KFC :-D:yes:

    Odpovědět

  • Bibinka Bibinka

    Vašku, moc dobrej nápad, to určitě prubnu a je dobrý si dát ty lupínky do mikrotenového sáčku, tam je rozmačkat a pak tam házet jedno křidýlko za druhým, vždycky zatřepat a je obaleno! Já tak dělala kuřecí paličky ve slaných brambůrkách a bylo to skvělé:-p;-)

    Odpovědět

  • Vaclav Fronek Vaclav Fronek

    Děláme taky a je to moc oblíbené. V poslední době se u nás stále více uplatňujjí smažená křidélka v kukuřičných lupíncích. Má to určité + ale i - . Plus je v tom, že je to krásně propečené a křoupavé a žravé a ještě je polévka protože se křidélka, než se obalí musejí ovařit,/nesmaží se dlouho/ aby se pak obal nezpálil. Mínus - je to zdlouhavější. A dělá se to takto. Nejdříve nadrtíme kukuřičné lupínky a pak už obalíme normálně oschlá ovařená křidýlka, ale místo ve strouhance, tak v nadrcených lupíncích../Tím ¨že jsou ovařená, jsou vždy usmažená až ke kosti a nikdy tam nejsou krvavá/!

    Odpovědět

  • magdalenka magdalenka

    U nás mamka v čase môjho detstva "zasekla - zacvakla" (neviem to popísať lepšie) pred smažením do krídelka jednu kuraciu pečienku (játra) a tak pomaly smažila...ako decká sme to milovali.

    Odpovědět

  • Pejli Pejli

    je sice jednoduchý, ale v jednoduchosti je síla ;-)a né každý ví, že by je mohl obalit a dát si takovou delikatesu :-D

    Odpovědět

  • Jikotka Jikotka

    A Janka nedá pokoj a nedá,já snad půjdu raději spát nebo fakt navštívím lednici;-(;-(.Já dělám křidýlka fritovaná,zrovna včera k večeři jsme si dali do nosu.Až je budu zase dělat dám recept abych měla i fotku:-*:-*

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova(autorka receptu)

    No, nevím, snad ne, ale je fakt, že tohle je klasika a fakt moc dobrá!!!:-)

    Odpovědět

  • spagetka spagetka

    Páni a takhle jednoduchý receptík tu nebyl:-O. Jani - šikulka :-p :yes:

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo