Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 34 263 kJ / 8 189 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 146,89 g |
Tuky | 411,00 g |
Vláknina | 92,40 g |
Cholesterol | 1,87 g |
Sodík | 129 mg |
Sůl | 0,59 g |
Sacharidy | 929,44 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 4. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jemný flapjack
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OX8Q
Moje poznámka
Jemný flapjack
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OX8Q
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 8 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 10 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 18 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 4 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 5 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 6 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 7 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 7 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 8 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 8 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 9 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 9 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 9 hodinami
Tématické fráze:
flapjack recept,
flapjack,
quinoove vlocky recept,
nepečený flapjack,
recept na flapjack,
co je flapjack,
co je to flapjack,
pečený ovesny flapjck,
flep jack,
flapjack recept bez masla,
koláč flapjack,
flapjack bez másla,
recept flapjack,
cheesecake z ovesných vloček,
skotský dezert flapjack,
recepty quinoové vločky,
rozarkaa22,
arasidove medove flapjack,
ovesne vlocky dezert nepeceny,
vločky quinoové jako přílona
Suroviny:
vločky ovesné,
vločky amarantové,
vločky quinoové,
máslo,
med,
cukr třtinový,
žloutek,
oříšky,
ovoce
Komentáře (12)
Ale je pravda, že málokdo zatím ví, co se za názvem skrývá, a tak si do vyhledávače asi těžko zadá neznámé slovo a tudíž tento recept nebude vyhledávat příliš mnoho lidí. A to je škoda, protože jde o celkem zdravé mlsání.
Je to stejné jako s jinými názvy, které už u nás zdomácněly - dnes už se málokdo pozastaví nad názvem müsli, muffiny, cupcake nebo cheesecake.
Flapjack není český název,ale v anglicky mluvících zemích se používá normálně a v našich obchodech se zdravou výživou se také prodává pod tímto názvem(jen za trochu vyšší cenu).
Překladač mi to přeložil jako dort, ale spíš by se hodil ten obecnější moučník, co ty na to?
Jinak recept vypadá dobře, ale opravdu ten název bych upravila do obecnější podoby
Celá ta směs se přitlačí na plech, vyložený pečícím papírem a upeče se v předehřáté troubě (cca na 180°C asi 15 minut), krájí se ještě teplý, poté to jde těžko.
To je to, co jsem vyčetla asi z deseti receptů, trochu mi to připomíná nějaké musli tyčinky, nebo tak něco
Neříkám, že to tak musí být, prostě jsem na to jukla a toto jsem zjistila. Žádné povědomí o tomhle flapjackovi nemám a popravdě mě to ani neláká
http://wronski.cz/recept-na-flapjack
rozarkaa: