Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Játra po skotsku

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

20. 2. 2008 11:11

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 124 kJ / 747 kcal
Bílkoviny99,30 g
Tuky13,90 g
Vláknina0,60 g
Cholesterol 1,54 g
Sodík 485 mg
Sůl1,50 g
Sacharidy34,95 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

amalia amalia

30. 9. 2009 09:24

mám veľa receptov na prípravu pečene, manžel ju má veľmi rád. tento spôsob je pre mňa nový, vyskúšala som ho na mužovi, veľmi mu to chutilo:-p.dávam bodík:yes:

Paprika Paprika

9. 7. 2009 19:56

Jani R. slaninu jsem vypekla a pak opravdu na ubrousku osušila, ale na množství kalorií to určitě zásadní vliv mít nebude.:-D:-D
A souhlasím s Gabinou - chtělo by to whisku, ale s rumem to taky šlo. Manžel to na stupnici 1-10 ohodnotil 10,99 :yes::yes::yes: Podle něj - nejlepší játra co jedl:-p +++;-)

Gabina

3. 2. 2009 12:10

Oldo, možná, že Skoti tak šetří;-);-), že nahrazují whisky rumem :-D

olda

2. 2. 2009 20:22

No jo, méně kalorií! Z tohoto důvodu používám kůži od slaniny.Q Čím tvrdší, tím delší dobu se dá recyklovatQQQ ..... Obávám se, že autor jen tak od oka střelil ten RUM. Žeby proto se to jmenovalo "po skotsku" protože Skoti nemají na whisky? Mám rád květák s kakaem, ale játra s vanilkou? No nic, budu muset uvařit...

spagetka spagetka

2. 2. 2009 18:02

Jani určitě proto aby toho tuku a i těch kalorií bylo měně;-);-):-D:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

2. 2. 2009 17:55

Hmmm, asi nic, no, jen asi nechápu, proč se to dělá:-/ Ale díky za vysvětlení, Mílo;-)

Míla

2. 2. 2009 17:39

Plátky slaniny osmahnu, dám na papírovou utěrku a další utěrkou jemně osuším, odsaju přebytečný tuk. Hotový pokrm tím ozdobím. Co je na tom k nepochopení ? :-O:-?

JanaDorazinova JanaDorazinova

2. 2. 2009 17:23

Asi jsem fakt blbá, ale umí mi tady někdo vysvětlit, jak mám slaninu "osušit"? Já bych fakt docela ráda viděla na tohle postup, jak se suší slanina v ubrousku:-// Jinak, játru mám ráda na všechny způsoby, ale ten postup...:-/

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Josef Maršálek

nově v eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kančí játra kančí vnitřnosti kančí játra recept kančí játra recepty hovězí játra recept játra z kance recept na kanci jatra recepty z jater hovězí játra recepty játra recepty pokrmy z jater nejlepší recepty z jater pokrmy z vepřových jater nejlepší játra kan jtra recepty játra kanci vnitrnosti recepty játra recept recept kančí játra jatra na pepri

Suroviny: játra vepřová, slanina, mouka hladká, rum, paprika sušená sladká, tabasco, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Játra po skotsku

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NG2