Játra po skotsku
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 124 kJ / 747 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 99,30 g |
Tuky | 13,90 g |
Vláknina | 0,60 g |
Cholesterol | 1,54 g |
Sodík | 485 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 34,95 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 9. 2009 09:24
mám veľa receptov na prípravu pečene, manžel ju má veľmi rád. tento spôsob je pre mňa nový, vyskúšala som ho na mužovi, veľmi mu to chutilo.dávam bodík
9. 7. 2009 19:56
Jani R. slaninu jsem vypekla a pak opravdu na ubrousku osušila, ale na množství kalorií to určitě zásadní vliv mít nebude.
A souhlasím s Gabinou - chtělo by to whisku, ale s rumem to taky šlo. Manžel to na stupnici 1-10 ohodnotil 10,99 Podle něj - nejlepší játra co jedl
+++
3. 2. 2009 12:10
Oldo, možná, že Skoti tak šetří, že nahrazují whisky rumem
2. 2. 2009 20:22
No jo, méně kalorií! Z tohoto důvodu používám kůži od slaniny.Q Čím tvrdší, tím delší dobu se dá recyklovatQQQ ..... Obávám se, že autor jen tak od oka střelil ten RUM. Žeby proto se to jmenovalo "po skotsku" protože Skoti nemají na whisky? Mám rád květák s kakaem, ale játra s vanilkou? No nic, budu muset uvařit...
2. 2. 2009 18:02
Jani určitě proto aby toho tuku a i těch kalorií bylo měně
2. 2. 2009 17:55
Hmmm, asi nic, no, jen asi nechápu, proč se to dělá Ale díky za vysvětlení, Mílo
2. 2. 2009 17:39
Plátky slaniny osmahnu, dám na papírovou utěrku a další utěrkou jemně osuším, odsaju přebytečný tuk. Hotový pokrm tím ozdobím. Co je na tom k nepochopení ?
2. 2. 2009 17:23
Asi jsem fakt blbá, ale umí mi tady někdo vysvětlit, jak mám slaninu "osušit"? Já bych fakt docela ráda viděla na tohle postup, jak se suší slanina v ubrousku Jinak, játru mám ráda na všechny způsoby, ale ten postup...
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více

Tvarohovo-banánové nanuky s kokosem
Přidáno před 10 hodinami

Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
Přidáno před 16 hodinami

Pórek zapečený s rybím filé
Přidáno před 21 hodinami

Hovězí plátky na hořčici s tarhoňou (z Prostřeno)
Přidáno před 22 hodinami

Rybí polévka s těstovinami
Přidáno 17. 5. 2022 22:55

Citronová babetka (z Prostřeno)
Přidáno 17. 5. 2022 19:04
Právě bylo uvařeno:

Rybí polévka s těstovinami
uvařil/a Gabca_12
před 5 hodinami

Sýrová pomazánka názvu "Obatzda"
uvařil/a Ivana64
před 6 hodinami

Ředkvičkový salát s majonézou
uvařil/a Gregusa
před 6 hodinami

Okurkový salát s kyškou
uvařil/a Tonja
před 7 hodinami

Pšenično-žitné rohlíky
uvařil/a Dajda
před 8 hodinami

Bramborovo - česnekový krém
uvařil/a Petra Dvor.
před 8 hodinami

Minichlebíčky pro trpaslíčky
uvařil/a Lucie1001
před 8 hodinami

Cibulovo-česneková polévka s bramborami
uvařil/a Jan Nemec
před 8 hodinami

Zapečené zeleninové tousty
uvařil/a HankaManka83
před 9 hodinami

Tvarohové řezy s čokoládou
uvařil/a Petra Dvor.
před 10 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: kančí játra kančí vnitřnosti kančí játra recept kančí játra recepty hovězí játra recept játra z kance recept na kanci jatra recepty z jater hovězí játra recepty játra recepty pokrmy z jater nejlepší recepty z jater pokrmy z vepřových jater nejlepší játra kan jtra recepty játra kanci vnitrnosti recepty játra recept recept kančí játra jatra na pepri
Suroviny: játra vepřová, slanina, mouka hladká, rum, paprika sušená sladká, tabasco, sůl, pepř
Játra po skotsku
Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NG2
8 názorů