Suroviny
Porce: 2 (podle nádoby)
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 672 kJ / 400 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,19 g |
Tuky | 7,64 g |
Vláknina | 0,48 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 202 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 65,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 4. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pudink s piškoty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w5Mg
Moje poznámka
Pudink s piškoty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w5Mg
Nejnovější recepty
Bramborové pyré se šafránem, vepřová panenka s omáčkou ze sušených rajčat a švestek
Přidáno před 8 hodinami
Dušená mrkev s medailonky z panenky
Přidáno před 13 hodinami
Jednoduché rizoto s mletým masem
Přidáno před 14 hodinami
Vaječný bagel
Přidáno 13. 5. 2025 19:39
Jednoduché a rychlé rizoto s ředkvičkami
Přidáno 13. 5. 2025 17:57
Tartaletky s rebarborovým pudinkem
Přidáno 13. 5. 2025 17:50
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sirup ze smrkových výhonků (pro Janinu)
muraia před 6 hodinami
Sněhové pusinky - uvnitř vláčné
bobinas před 7 hodinami
Lilek zapečený s vejcem
Jitka J. před 7 hodinami
Jablečné linecké řezy
Moanka před 7 hodinami
Nízkosacharidový Red Velvet Cake - Low carb
Nadja před 8 hodinami
Americké čokoládové cookies
Majdi_Hladka před 9 hodinami
Kiwi řezy - jemné a osvěžující
Pralenka před 11 hodinami
Hovězí líčka na kávě
Antonausprag před 11 hodinami
Cikánské párky podle oujezdské babičky
Nympheas před 14 hodinami
Polévka s vločkami
Kajkajak před 15 hodinami
Tématické fráze:
pudink s piškoty,
puding recept,
pudink,
příprava pudinku,
pudink recept,
puding s piškoty,
jak se dela pudink,
jak se vaří pudink,
recept na pudink,
jak se dela puding,
recept na puding,
šlehaný pudink,
jak udělat pudink,
jak uvařit pudink,
pudink s piskotama,
recept pudink,
jak udělat puding,
pudink recepty,
piskot z pudinku,
příprava pudingu
Suroviny:
mléko,
pudink,
cukr,
piškoty
Komentáře (19)
marketti - ano, recept roku
myslím, že se dočkáme ještě spousty skvostných perel
Pak jsme jen čekali netrpělivě, až to ztuhne a pak jsme se rvali o porce.
Dnes to dělám podobně, jen to pokapu rumem nebo višňovkou (ale už se nerveme).
Tak dobrou chuť.