Postup přípravy
Zveřejněno 15. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pavlišov
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJBD
Moje poznámka
Pavlišov
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJBD
Nejnovější recepty
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno před 2 hodinami
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno před 4 hodinami
Bulgur s restovanou zeleninou, sýrem a klíčky
Přidáno před 6 hodinami
Rychlé kynuté knedlíky s rebarborou
Přidáno před 11 hodinami
Mechové řezy z mikrovlnky
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sekaná
evik_svistik před 41 minutami
Kopřivový špenát
Jan_Nepomuk před 1 hodinou
Zapečený chřest s kuřecím masem
danamamina před 3 hodinami
Tvarohové řezy
Saratice před 5 hodinami
Kuřecí čína
Mike_Fidler před 6 hodinami
Jablkový zázrak
Fitulka před 7 hodinami
Květák pečený s bramborami a slaninou v jednom pekáčku
Fitulka před 7 hodinami
Tvarohové řezy, velmi šťavnaté
Fitulka před 7 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
margotka53 před 8 hodinami
Banánová buchta - hrnková
Hepetka před 9 hodinami
Tématické fráze:
knedlo-vepřo-zelo dle našich babiček,
řízek pavlišov,
upicky rizek,
řízek s knedlíkem,
hospoda pavlišov,
řízek se zelím,
fisch and chips,
pavlišov řízek,
vepřový řízek pavlišov,
smažené ondraše,
úpický řízek recept,
pavlišov hospoda,
pavlisovak,
řízek s knedlíkem a zelím,
řízek s knedlíkem a se zelím,
fisch and chips recept,
řízek se zelím a knedlíkem,
smažený řízek pavlišov,
smažený řízek s knedlikem a zelím,
pavlišovák recept
Suroviny:
řízky,
knedlík houskový,
zelí kysané
Komentáře (51)
Ale mám ještě zvláštnější kombinaci - vyprávěla mi jedna známá, jak se její, tehdy ještě nastávající, těšil na návštěvu ke své tetě na řízek. Překvapení pro ni bylo obrovské - jednalo se o smažený řízek s knedlíkem a prý rozředěnými povidly (asi omáčka na černo) - prý vůbec neměla odvahu to ochutnat.
Navíc suché se to nejí!!! V originále se to polévá omastkem, nebo sádlem, ale my jsme to dovedli k dokonalosti a dělá se k tomu vepřová šťáva a potom nejsou ty knedlíky tak suché
p.s. Nejlepší Pavlišov dělají v restauraci U svaté Magdaleny v Jetřichově
Já se jen divím, že ještě nejste zaregistrován a nedáváte sem recepty ... myslím si, že jste určitě skvělý kuchař