Suroviny
Porce: 5 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 22 kJ / 5 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,21 g |
Tuky | 0,01 g |
Vláknina | 0,49 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 1,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 1. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dceřina pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N2Xv
Moje poznámka
Dceřina pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N2Xv
Nejnovější recepty
Fit zelný salát se žloutkovým dresinkem
Přidáno před 5 hodinami
Pomerančová zmrzlina
Přidáno před 10 hodinami
Květákový mozeček s cuketovými hranolkami
Přidáno před 17 hodinami
Nepečený kokosovo čokoládový dort s jahodami
Přidáno před 18 hodinami
Wrapy ze strouhané zeleniny
Přidáno 28. 7. 2025 05:04:02
Kuřecí prsa na nektarinkách podle Romana Pauluse
Přidáno 27. 7. 2025 17:18:26
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Bobo před 1 hodinou
Chilli con carne
Svagi před 3 hodinami
Srbské rizoto z vepřové plece
MaruR před 4 hodinami
Skandinávská polévka
Kajkajak před 4 hodinami
Cuketový fofr perník s ovocem
Mistrova před 4 hodinami
Knedlíčky s borůvkovým žahourem
Receptyodjakuba před 5 hodinami
Dančí guláš s knedlíkem
DianaTr před 5 hodinami
Krevety na víně, česneku a s rajčátky
Hypnos před 5 hodinami
Kynutý koláč s mákem, švestkami a skořicovou drobenkou
Jitkazmecka před 7 hodinami
Tématické fráze:
dceřina kuchařka,
pomazánka toscana,
pomazánka s pomazánkového másla šunkového,
jak rozehřát tvrdý sýr,
pomazánka z nivy rozehřát,
dceřina kuchařka recepty,
krám z pomazánkového másla,
tradiční pomazánkové,
pomazánka toscana recept,
tradiční pomazánkové výroba,
pomazanky gouda,
tradiční pomazánkové - recepty,
recept z 24.1.2015 ladi hrušky
Suroviny:
sýr gouda,
česnek,
pomazánkové máslo
Komentáře (22)
Budeme řešit recept nebo název?
Nemíním rozpoutávat diskuzi, nechávám to na autorce.
spagetka:
Tak ne "prznit"!