

Česnekovajíčková pomazánka
Suroviny
- 5 Lučin (nebo domácí Lučina viz odkaz)
- 4 vejce (uvařená natvrdo, na jemno nastrouhaná)
- česnek podle chuti
- nadrobno posekaná cibulka
- 1 lžíce kvalitní majonézy
- 5 lžic Tatra mléka nebo tekuté šlehačky
- sůl
- pepř
Postup přípravy receptu
Všechny přísady na pomazánku smícháme, můžeme i ve šlehači.
Poznámka od kuchařky
Je tu hodně česnekových pomazánek, takovouto jsem nenašla. Na kanapky již dvacet let jinou nedělám
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Česnekovajíčková pomazánka
-
Tak už jsem ji dělala dvakrát, je vynikající
Cibulku jsem nahradila jarní cibulkou, troška zelené barvičky jí moc sluší -
jistě dobrá, pěkné foto
-
Bude dobrá, hezká fotka
-
Hmm česnekačku mám ráda dlouho jsem nedělala
-
Asi brzy ( jazyk, nazývati, a ještě Ruzyně
) asi udělám
vypadá mňáám.. a já už dlouho česnajdu nedělala
-
Jo,jo pomazánek není nikdy dost-už mám chuť.
-
Tak ta je suprová,tu vyzkouším
-
jen tak, nešlehám, mačkám a mačkám, tak nám to více chutná
-
Hmmm, ta se mi moc líbí a já si ji namažu na jednohubky
-
to já mohu
a klukové také