Suroviny
Porce: 6 - 8 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 343 kJ / 1 038 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,47 g |
Tuky | 4,79 g |
Vláknina | 14,17 g |
Cholesterol | 3 mg |
Sodík | 383 mg |
Sůl | 0,98 g |
Sacharidy | 221,87 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 8. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mexická rýže
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9mZ3
Moje poznámka
Mexická rýže
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9mZ3
Nejnovější recepty
Chlupaté knedlíky z cukety
Přidáno před 2 hodinami
Restovaná směs lilků se zeleninou
Přidáno před 2 hodinami
Nepečený jahodový dortík
Přidáno před 4 hodinami
Vrabec moravskočeský
Přidáno před 18 hodinami
Rybíz jako brusinky podle Petry Burianové
Přidáno 14. 7. 2025 06:30:03
Koláč s rybízem, muchovníkem a drobenkou
Přidáno 13. 7. 2025 14:35:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
LucieZKoprivnice před 6 minutami
Žampionový guláš s cuketou
Slavista62 před 1 hodinou
Pečený tvaroh s rybízem nebo jiným ovocem
Velkymlsoun před 2 hodinami
Kuřecí špízy
Renata1988 před 9 hodinami
Kuře neskutečně dobré
Adrienalis před 10 hodinami
Žampiony - snadno a rychle
Kajkajak před 11 hodinami
Meruňkový koláč výborný
Ennia před 16 hodinami
Hovězí na divoko pro pamětníky
wolfboss před 17 hodinami
Rajčatovo-okurkový salát s mátou
Dasaja před 19 hodinami
Květák pečený v sýrové strouhance
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 20 hodinami
Tématické fráze:
mexická rýže,
mexická rýže nejlepší recept,
jaka je nejlpsi ryye,
dochuceni rýže,
nejlepší ryze,
ryze mexiko,
mexica rýže,
recepty s rýží,
mexická pánev dušená rýže,
rýže recepty,
mexická rýže recepty,
rýže ala mexiko,
rýže recepty,
ryže skalifornie,
recept na nejlepší rýži,
rýže mexico,
recept nejlepsi rýže,
nejlepší recepty s rýží,
rýže recept,
recept rýže mexiko
Suroviny:
rýže,
bujon kuřecí,
voda,
máslo,
olej olivový,
cibule,
česnek,
protlak rajčatový,
šťáva limetková,
koriandr,
římský kmín mletý,
sůl
Komentáře (10)
Ale zase, proč nejlepší, kdo to řek? Žil jsem dlouho v jižní Kalifornii, do Mexika dvacet minut autem, dost o Mexické kuchyni vím. Takž znám i lepší rýže a dávat k receptům titul nejlepší se prostě nedělá.