Pletené moučníky ze zbytku cukroví
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 6 749 kJ / 1 613 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,38 g |
Tuky | 78,80 g |
Vláknina | 7,50 g |
Cholesterol | 230 mg |
Sodík | 124 mg |
Sůl | 0,96 g |
Sacharidy | 192,82 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Prosím, množství surovin nelze přesně rozepsat, protože záleží na množství cukroví, které použijete. Dále záleží, zda použijete "suché" cukroví, nebo i slepované či plněné, potom konzistence vypadá jinak a musí se tomu uzpůsobit množství dalších surovin. Je-li směs z cukroví příliš řídká, přidáme více mouky, pokud je příliš tuhá, upravíme tomu množství vlažné vody a másla. Každopádně těsto by mělo vypadat hladce, nelepivě, od válu by mělo jít samo. Nepodsypávala jsem. Konzistence by měla být tuhá, asi jako na pletení vánočky, aby šlo s těstem pracovat. Povede se všem. Těsto lze dát jen do pečící formy bez pletení, potom to chce ovšem déle péct.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 19 minutami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 1 hodinou
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 14 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 16 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 18 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Slané sýrové sušenky
okolobas uvařila před 24 minutami
Kachní játra na zázvoru
kokronilla uvařila před 1 hodinou
Uzená krkovice se staročeským zelím
Pavelvan uvařila před 11 hodinami
Plátky panenky na másle
bohdana uvařila před 12 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Fitulka uvařila před 12 hodinami
Pstruh pečený v troubě
Fitulka uvařila před 12 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Fitulka uvařila před 12 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
maresdag uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Plicník lékařský kvete brzy na jaře a patří mezi oblíbené bylinky našich babiček
Tři báječné dezerty do skleniček, do nichž využijete zbytky cukroví. Chutnají božsky, vypadají úžasně a příprava je snadná
Další recepty
Tématické fráze: jak zužitkovat zbytky vánočního cukroví dort ze zbytku cukroví jak.zuzitkovat.zbytky.cukrovi moučník z cukroví jak zužitkovat vánoční cukrovi zbytky perníčků co ze zbytku zakusku moučníky z vanočního cukrovi pernik ze zbytku cukrovi jak zužitkovat cukroví co ze zbytkůcukroví koláč ze ze zbytků cukroví co se zbytky vanocniho cukrovi moučník z vánočního cukroví dezert ze zbytku vanočního cukroví moučník se zbytkem vánočních perníčků moucníky cukroví recepty jak zužitkovat zbytky vánočního peciva cukroví ze zbytků těsta močnik ze zbytku
Suroviny: zbytky cukroví, prášek do pečiva, mouka hladká, máslo, voda, pudink kakaový, marmeláda meruňková
Pletené moučníky ze zbytku cukroví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Bj5X
0 názorů