Postup přípravy
Pokud se v průběhu vaření voda vyvaří a kernotto je ještě tvrdé, vodu dolijeme. Vaříme cca 15 minut. Krok 2: Na olivovém oleji orestujeme Klaso nakrájené na kousky, přidáme směs mražené zeleniny a podlijeme vodou.
Dusíme, než je zelenina měkká. V případě potřeby podlijeme vodou. Krok 3: Ochutíme bylinkovou solí, přidáme uvařené kernotto a promícháme. Pokud by kernottu ještě trochu chybělo,
dodusíme ho ve směsi.
Zveřejněno 5. 8. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špaldové kernotto s klasem a zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N6ON
Moje poznámka
Špaldové kernotto s klasem a zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N6ON
Nejnovější recepty
Řezy s motýlkem
Přidáno před 7 hodinami
Kakaové řezy s krémem a čokošlehačkou
Přidáno před 12 hodinami
Brynzová pěna
Přidáno 4. 5. 2025 19:25
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno 4. 5. 2025 15:01
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno 4. 5. 2025 05:13
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno 4. 5. 2025 05:04
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
"Mac and cheese" po česku
Rici_CZG před 2 hodinami
Sýrovo-slaninový quiche
Miiichiii21 před 4 hodinami
Babiččina třená bábovka
Miiichiii21 před 4 hodinami
Šunková pomazánka na housku, chlebíčky i jednohubky
GabKe před 5 hodinami
Prošívaná deka
sikulka131 před 6 hodinami
Tomatová polévka s těstovinami
jamara před 6 hodinami
Kaiserky s mákem
magdalenka před 6 hodinami
Bramborový gulášek
Martina Fliegerova před 7 hodinami
Pečený bůček
BublinaF před 7 hodinami
Banánové muffiny s ořechy a čokoládou
MartinaR před 8 hodinami
Tématické fráze:
špaldové kernotto recepty,
špaldové kernotto,
kernotto se zeleninou a sýrem,
špaldové kernoto,
cocka se zeleninou a klasem,
kernotto s kurecim masem recept,
špaldové kernotto recept,
recept kernotto s kurecim masem
Suroviny:
klobása klaso,
směs zeleninová mražená,
sůl bylinková,
olej olivový
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.