Špaldové kernotto s klasem a zeleninou
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Pozor na ochucování, aby kernotto nebylo příliš slané, bylinkovou sůl je třeba přidávat pozvolna a vždycky několik minut počkat, než ochutnáme, protože se rozleží.
Je to výborné, rychlé a jednoduché jídlo - další z mých oblíbených do krabičky do práce nebo i na večeři. Špaldové kernotto je chuťově nasládlé, ale v kombinaci s bylinkovou solí je to super. Bylinkovou sůl používám od Justu (Nahrinu), ale samozřejmě se dá použít i Solčanka (k dostání ve zdravých výživách) nebo něco podobného.
Více informací o Klasu najdete na http://www.klaso.cz/ K sehnání je ve zdravých výživách.
Většinou kupuju Klaso jemné a lahůdkové ve 400gr válečcích, ty pak rozkrájím zhruba na třetiny a dám do mražáku. Stačí pak vytáhnout jeden kousek, je to přibližně jedna porce.
Pokud máme, zelenina se samozřejmě dá použít i čerstvá.
Fotka není nejlepší, ale na chuti to rozhodně neubírá:-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 8 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 9 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 11 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 13 hodinami
Snídaňový toust
Přidáno před 16 hodinami
Kynuté věnečky s mandlemi a skořicí
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Uzená krkovice se staročeským zelím
Pavelvan uvařila před 5 hodinami
Plátky panenky na másle
bohdana uvařila před 5 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Fitulka uvařila před 5 hodinami
Pstruh pečený v troubě
Fitulka uvařila před 5 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Fitulka uvařila před 6 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
maresdag uvařila před 6 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
Javor uvařila před 7 hodinami
Pečené vepřové koleno
Jirik S uvařil před 8 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
panilek uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zkusili jsme připravit majonézu z cizrnového nálevu: Veganská náhražka chutná skoro jako klasická majonéza a snáze se dělá
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: špaldové kernotto recepty špaldové kernotto kernotto se zeleninou a sýrem špaldové kernoto cocka se zeleninou a klasem kernotto s kurecim masem recept špaldové kernotto recept recept kernotto s kurecim masem
Suroviny: klobása klaso, směs zeleninová mražená, sůl bylinková, olej olivový
Špaldové kernotto s klasem a zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N6ON
0 názorů