Fazolkové kernotto (špaldové kroupy)

spagetka Kuchařka: spagetka

Mikrovlnná trouba 6 názorů

Suroviny

150 g špaldových krup (obchodní název Kernotto)
150 g mražených fazolek (lze i čerstvé, sterilované)
česnekové koření s bylinkami dle chuti
mletý růžový pepř
sůl dle chuti
chilli omáčka (dle chuti)
čerstvé bylinky (jen pár lístků od každé, nebo špetička sušeného)
zeleninový vývar (stačí i voda)
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Všechny ingredience dáme do nádoby vhodné do mikrovlnky. Zalijeme vývarem asi 1 cm nad výši směsi. Vlníme na 500 W asi 25 minut. Tekutina by měla být vyvařená, krupky i fazolky měkké na skus, nerozvařené. Dochutíme a ještě necháme 5 minut odpočinout. V tomto vedru rychlé, syté a přitom lehké jídlo.

Poznámka

Samozřejmě lze uvařit v kastrolku klasicky na sporáku.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Fazolkové kernotto (špaldové kroupy)

Tématické fráze: špaldové kroupy špaldové kroupy recepty špaldové korneto špaldové kroupy recept kroupy recepty kerneto recepty z krup spaldove kerneto špaldovy kroupy recepty ze spaldovych krup kernetto zapečené korneto korneto recepty kroupy recept špadlové kroupy recept zapečené kernotto se zeleninou recept kroupy špaldovo kernoto a zdraví jak uvařit špaldové kroupy kroupy korneto