Gnocchi s Klasem a kysaným zelím

Johanka128 Kuchařka: Johanka128

Bezmasá jídla 0 názorů

Suroviny

cca 450 g kysaného zelí + nálev
1 balení Klasa na čínu (cca 220 g)
1 červená cibule
sladká mletá paprika
olivový olej
gnocchi
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli nakrájíme na půlkolečka, zelí překrájíme.

  2. V kastrolu rozehřejeme olivový olej a orestujeme na něm cibuli. Zasypeme sladkou mletou paprikou, přidáme Klaso a necháme chvilku opékat. Podlijeme nálevem z kysaného zelí a dusíme cca 10-15 minut.

  3. Gnocchi uvaříme podle návodu a scedíme.

  4. Přidáme kysané zelí a necháme několik minut probublat.

  5. Na talíři servírujeme gnocchi spolu se směsí Klasa a kysaného zelí.

Poznámka

Není třeba dosolovat, kysané zelí je samo o sobě dost slané.

Odlehčená varianta, uzenina je nahrazena Klasem na čínu nebo se dá použít i Klaso lahůdkové nebo jemné.

Klaso viz http://www.klaso.cz/

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Gnocchi s Klasem a kysaným zelím

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: klasa na cinu gnochi s kysané zelí

Zapomněl/a jsem heslo