Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 404 kJ / 575 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 72,60 g |
| Tuky | 27,92 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 240 mg |
| Sodík | 3,78 g |
| Sůl | 8,10 g |
| Sacharidy | 8,21 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Restovaná vepřová panenka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qkk3
Moje poznámka
Restovaná vepřová panenka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qkk3
Nejnovější recepty
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 12 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 19 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 23 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční věnec
Stefi.f před 1 hodinou
Kokosová očka
Sima1996 před 8 hodinami
Likérové špičky
Sahula před 10 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 10 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 10 hodinami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 10 hodinami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 11 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 11 hodinami
Ořechové řezy děda
nenutilova68 před 12 hodinami
Tématické fráze:
vepřová panenka na pánvi,
restovaná panenka,
vepřová panenka příprava,
příprava panenky,
veprova panenka,
příprava vepřové panenky,
připrava panenenky,
vepřová panenka v sojové omáčce,
jak připravit vepřovou panenku,
jak se pripravuje panenka,
panenka na panvi,
jak se připravuje panenka recepty,
panenka restovaná,
panenka priprava,
restovana panenla,
restované vepřové,
veprova panenka s tmavou omáčka,
orestovaná panenka recept,
top recepty vepřová panenka,
recepty veprova panenka
Suroviny:
panenka vepřová,
máslo,
sojová omáčka světlá,
omáčka sojová tmavá,
ústřicová omáčka,
ocet rýžový,
pepř mletý
Komentáře (2)