Vývar z vepřových žeber s rýžovými nudlemi

FW Tandoori Kuchařka: FW Tandoori

Polévky 0 názorů

Suroviny

250 g rýžových nudlí Exotic Food
500 g vepřových žeber
1 lžička soli
1 lžička mletého černého pepře
1 cibule rozkrojená na 4 díly
20 g nastrouhaného čerstvého zázvoru
20 g prolisovaného česneku
2 lžičky rostlinného oleje
5 hrnků vody
5 sušených hob Shitake
1 stvol nakrájeného řapíkatého celeru
1 lžíce celého černého pepře
20 g cukru
2 lžíce tmavé sojové omáčky Pearl River Bridge
2 lžíce smažených plátků česneku na ozdobu
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Osolte a opepřete vepřová žebra.

  2. Ve velkém hrnci nejdříve upražte na sucho nakrájenou cibuli, zázvor a česnek do hněda. Upraženou směs vyjměte z hrnce.

  3. Potom v samém hrnci na oleji krátce opečte z obou stran žebra. Přidejte vodu, houby, řapíkatý celer, celý pepř, cukr a upraženou směs.

  4. Přiveďte k varu a duste 2-3 hodiny. Dochuťte tmavou sojovou omáčkou.

  5. Zvlášť si uvařte rýžové nudle (3 minuty), které na závěr vložte do polévky, kterou ozdobte čerstvým řapíkatým celerem a osmaženými kousky česneku.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 21 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Vývar z vepřových žeber s rýžovými nudlemi

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: vyvar z žeber vývar ze žeber polévka z vepřových žeber vyvar z veproveho zebra veprová žebra vývar vývar ze zebet vyvar zebra vepřová vývar z žeber vepřový vývar polévka z vepřového z vývaru 500g vepřového masa žeber na vývar recept vývar veprova zebra veprovy zebra veoprove na hob vepřová polévka z vývaru vývar z vepřových kostí s pismenky veprovy vyvar toprecept zebra na vyvar vepřove žebra vyvar recepty vývar vepřového žebra