Suroviny
Porce: 12 kousků
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 008 kJ / 2 631 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,74 g |
Tuky | 141,70 g |
Vláknina | 8,50 g |
Cholesterol | 1,60 g |
Sodík | 504 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 275,96 g |
Postup přípravy
Po uvaření ještě chvilku mícháme, než ho přidáme k máslu - aby vejce trochu zchladlo, (jinak by se máslo mohlo rozpustit). Šlehačem vyšleháme se salkem do krému .
Odebereme 1/2 krému a do druhé přidáme kakao. Krok 3: Vychladlý závin rozbalíme a potřeme marmeládou a světlým krémem.
Zabalený potřeme tmavým krémem. Nebo opačně.
Zveřejněno 25. 9. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nanuková roláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z8Om
Moje poznámka
Nanuková roláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z8Om
Nejnovější recepty
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 4 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno před 14 hodinami
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 14 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 14 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 15 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velikonoční nádivka z letáku Albert
radekfiala před 21 minutami
Sýrová pomazánka na topinky à la tatarák
Didi07 před 1 hodinou
Buchta z jogurtu
husarikovalenka před 2 hodinami
Těstovinový salát s tuňákem a vejcem
Lucie1001 před 2 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Verunka 81 před 3 hodinami
Salát Coleslaw
bublinka.1 před 4 hodinami
Kuřecí plátky v bylinkové omáčce
RomanaMonika před 4 hodinami
Bublanina II
Frana74 před 5 hodinami
Řezy se zakyskou
Koffi před 7 hodinami
Bábovka...
Marcela0123 před 7 hodinami
Tématické fráze:
rolády hurikán,
roláda hurikán videorecept,
rolada s nanukem,
vejce se světlým žloutky,
schwarzwaldská roláda,
michat krem nad parou
Suroviny:
vejce,
cukr,
mouka polohrubá,
vejce,
cukr,
máslo,
salko,
kakao,
Komentáře (3)