Vepřová roláda s fetou

RubyRom Kuchařka: RubyRom

Doba přípravy: asi 1,5 hodiny 8 porcí Vepřové maso 0 názorů

Suroviny

asi 1,5 kg vepřového masa
sůl a pepř
česnek
asi 200 g šunky
cibule
rozmarýn
petrželka
1 balení sýru feta
několik sušených rajčat naložených v oleji
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Vepřovou pečeni rozkrojíme tak, aby vznikl plát, ten naklepeme, osolíme, opepříme, poklademe šunkou a směsí petrželky, sýra feta a sušenými rajčaty. Pevně stočíme a svážeme potravinářským provázkem.

  2. Roládu dáme do pekáčku, přidáme nakrájený česnek, cibuli a snítku rozmarýnu. Trochu podlijeme a pečeme pomalu doměkka.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 74 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Vepřová roláda s fetou

K receptu nejsou žádné komentáře.

Zapomněl/a jsem heslo

Právě probíhá vánoční soutěž! Přidávejte fotky k receptům a vyhrajte vybavení do kuchyně. Zúčastnit se

Zavřít