Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota5 464 kJ / 1 306 kcal
Bílkoviny63,06 g
Tuky44,27 g
Vláknina8,07 g
Cholesterol180 mg
Sodík4 039 mg
Sůl10,03 g
Sacharidy159,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

JanaDorazinova

8. 8. 2013 12:39

:-p Tak to vypadá super. Já přidám něco malinko podobného, ale i jiného, tak snad to nebude vadit. Tobě rozhodně patří bod;-):yes:

Eliza

16. 1. 2010 23:19

Terysho :-), to je úžasné, že jsi vytáhla jeden z mých starších receptů a ještě jste si s babinkou skvěle pochutnaly...:-K Mám vždycky velkou radost, když se takhle připomene před nějakým časem vařené a z archívu vylovené jídlo...;-)

terysha.mathey

16. 1. 2010 17:17

Dnes jsme to měly na oběd- udělaly jsme to s babičkou jako přílohu k masu :-) Dovnitř jsme daly rajčata čerstvá, kolem pak z té konzervy. Bylo to super:yes::yes::yes: Určitě budeme vařit i nadále!!:-K bodík už jsem dala předtím a bohužel druhý nejde...:-p

Eliza

3. 6. 2009 18:15

Hani, čím nahradit sušená rajčata nevím, jedině si je usušit v troubě (dělá se to v pootevřené troubě při nízké teplotě několik hodin - recept je určitě na stránkách Labužník - a pak je naložit do ochuceného oleje). Za bodík děkuji :-).

HankaPu

3. 6. 2009 15:13

Eli, pěkný receptík:yes: u nás se můžou papriky na všechny možné způsoby teplé i studené:-D, takže určitě vyzkouším i tohle, jenom mi dělá problém sehnat ta sušená rajčata v oleji:-( tak nevím čím to nahradit,:-( ale určitě máš ode mě bodík i za ty moc pěkné fotky:yes::yes: +

Eliza

2. 6. 2009 22:34

:-pMirčo, já teplé papriky upřímně nenávidím a jak je vidím v receptech na nejrůznější masové i zeleninové směsi - ty na proužky nakrájené (výjimkou je ratatouille) nebo ve špízech, jdu od toho...;-)
Ale pokud se jedná o plněné, pečené...beru je na milost a dokonce je sbírám na svůj talíř od zbytku rodiny :-). Nevím, nakolik je to podvědomá snaha zachránit hlavní surovinu pokrmu, nebo nakolik mi celá paprika nepřipadá tak podivně a dominantně chutnající jako "proužkovatá", ale ve shora uvedeném případě je zvláštně a dobře slano-nasládlá...:-p, takže jsem ji pozřela s chutí...:-D
Ale ty máš nejspíš jiný problém, ať již zažívací nebo alergický - už proto ti moc děkuji za bod...:-)

mirca75

2. 6. 2009 21:59

Elizo:-)moc pěkný recept:-p.Též do kuskusu vmíchnu trošku oleje,"projedu ho" na horké pánvi a pak teprve zalívám.Krásně se dělí od sebe(sype),a je hezky na skus:-p:-p.
Elizko:-)tvůj receptík bohužel nezrealizuji(teplé papriky ne;-(),ale boďka ti určitě náleží za dobrý a chutný nápad;-)

Iljusa

2. 6. 2009 19:33

:yes:

Eliza

2. 6. 2009 19:18

Dělám to stejně jako Maris, jen dnes jsem ke kuskusu přidala ta olejová rajčata, tak to docela stačilo i na to promíchávání a oddělování zrnek vidličkou. Na to opražení jsem docela zvědavá...:-)

maris

2. 6. 2009 19:14

Já kuskus nepražím, ale nejdřív k němu přidám asi 3 lžíce olivového oleje a vidličkou promíchávám, až se zrnka olejem obalí. Teprve potom zaliji vývarem. Zůstane krásně nadýchaný a neslepený.
Eli, krásný recept, jde do oblíbených a Tobě posílám bodík:yes::-)

magdalenka

2. 6. 2009 19:02

Ja tiež mám vo zvyku kuskus opražiť, tiež sa mi tá chuť zdá lepšia...

Patricie

2. 6. 2009 18:58

Elizo :yes::-* +

Eliza

2. 6. 2009 18:46

Tak o opražení kuskusu slyším poprvé, je to skvělý tip, který rozhodně vyzkouším :-)! Díky a Výbušná - jsem ráda, že se líbí a Ď za bod...:-)

opuncie

2. 6. 2009 18:39

Doporučuji kuskus před zalitím vývarem opražit - nasucho, na oleji nebo na másle. Je pak mnohem chutnější.

vybusna

2. 6. 2009 18:22

tento recept je bozi...

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Další recepty

Tématické fráze: zapečená paprika s kuskusem rajčata plněná kuskusem pečené papriky plněné kuskusem recepty s fetou pečené papriky s kuskusem zapečené papriky s kuskusem plněná rajčata kuskusem zapecene papriky s fetou recepty s kuskusem plněná rajčata s kuskusem pečené plněné papriky kuskusem recept s fetou pečená paprika s kuskusem feta recepty rajčata plnene kuskusem pečené papriky s fetou kuskus se sušenými rajčaty bezmasé plněné papriky kuskus v paprice plněné papriky na balkánský způsob

Suroviny: paprika čerstvá zelená, kuskus, sýr balkánský, cibule, česnek, kostka bylinková, rajče sušené v oleji, rajče loupané, bylinky, sůl

TopRecepty.cz

Papriky plněné kuskusem a fetou

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Vmk9