Kokosky - kokosové kuličky
Nejrychlejší a zdravější verze kokosek jen ze 3 surovin vás nadchne. Jednoduše vše společně rozmixujete na tvárné těsto a tvarujete kuličky, do kterých můžete zapíchnout mandli na ozdobu. Tyhle kuličky se hodí připravit kdykoliv, když vás honí mlsná.
Suroviny pro 20 kusů
20kusů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 422 kJ / 1 535 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,60 g |
Tuky | 118,80 g |
Vláknina | 13,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 44 mg |
Sůl | 0,08 g |
Sacharidy | 81,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 9. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kokosky - kokosové kuličky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Gqz5
Moje poznámka
Kokosky - kokosové kuličky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Gqz5
Nejnovější recepty
Hovězí kostky po znojemsku
Přidáno před 7 hodinami
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno před 11 hodinami
Letní koláč s třešněmi
Přidáno před 12 hodinami
Domácí malinová zmrzlina
Přidáno před 12 hodinami
Tenké palačinky plněné tvarohem
Přidáno 7. 7. 2025 18:07
Olivový kořen bez hnětení
Přidáno 7. 7. 2025 14:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketový perník
Markeeta před 14 minutami
Bramborové vafle
Leontinka73 před 1 hodinou
Boloňská omáčka
DavidVolvo před 3 hodinami
Vepřové na houbách
Sahula před 3 hodinami
Vepřové srdce na kmínu a slanině
Sahula před 3 hodinami
Domácí quiche
TotalMudla před 4 hodinami
Máslová krupková polévka
poirotka před 5 hodinami
Kuře po vracovsku
poirotka před 5 hodinami
Rychlý koláč s meruňkami
danava před 6 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
Hanahanina před 7 hodinami
Tématické fráze:
bezlepkové kokosové kuličky,
kokosove kulicky,
kokosové kuličky s agáve sirupem,
cukrovi kulicky z kokosek,
kuličky z kokosek,
kokosové kuličky bezlepkové,
recept kokosove kulicky v troubě
Suroviny:
kokos strouhaný,
oříšky kešu,
sirup agávový,
mandle loupané
Komentáře (8)
Přiznám se, že já kuličky připravuji maximálně týden dopředu, jelikož by mi je doma snědli.
Kdybych je opravdu dělala na Vánoce, tak asi ne dopředu, aby se rozležely, ale naopak na poslední chvíli, je to tak?
Jak dlouho by mohly vydržet?
Když dám jako sladidlo med, tak stejné množství jako agávového sirupu?
A hlavně se chci zeptat, jak moc mixujete ořechy? Opravdu až na kaši? Když jsem takto zkoušela mixovat mandle, vznikla divná hmota.
Moc děkuji za odpovědi.