Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 750 kJ / 1 852 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 87,07 g |
Tuky | 93,73 g |
Vláknina | 26,00 g |
Cholesterol | 146 mg |
Sodík | 2,24 g |
Sůl | 5,88 g |
Sacharidy | 152,11 g |
Postup přípravy
Krok 1: Z mouky, oleje, sušeného droždí, špetky soli a teplé vody vypracujeme lepivé těsto, které poprášíme moukou a necháme hodinu kynout na teplém místě. Po vykynutí rozválíme na tenký plát.
Krok 2: Potom těsto potřeme brynzou, do které jsme přidali kysanou smetanu, špetku soli a pepře.
Krok 3: Posypeme semínky a dáme péct. Pečeme na 200 stupňů asi 15 minut.
Zveřejněno 29. 10. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brynzový posúch se semínky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x4xq
Moje poznámka
Brynzový posúch se semínky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x4xq
Nejnovější recepty
Cuketová polévka
Přidáno před 1 hodinou
Vymazlený hovězí guláš
Přidáno před 14 hodinami
Plněné papriky s rajskou
Přidáno před 16 hodinami
Krémové řezy s pudinkem a meruňkami
Přidáno před 17 hodinami
Zeleninová polévka s cuketou
Přidáno před 21 hodinami
Cottage pomazánka s pórkem a ředkvičkami
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kanellbular - skořicové šneky
zlataaak před 2 hodinami
Játrová omáčka
Wenaneta před 2 hodinami
Cuketové placičky
kimil před 4 hodinami
Fazolová kyselá polévka
Kajkajak před 11 hodinami
Jablečný koláč s krupičkou
Ivcatkoo před 12 hodinami
Bábovka
Helenecka 21 před 12 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 15 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
horys před 16 hodinami
Vepřová kýta na smetaně
jtrecepty před 18 hodinami
Nejlepší koblihy, jaké znám
HanaS92 před 18 hodinami
Tématické fráze:
brynzový,
posúch,
brinzový posuch,
sýrová placka posúch,
pagáče s dýňovými semínky,
posuch se zakysanou smetanou
Suroviny:
mouka špaldová hladká,
olej olivový,
droždí sušené,
voda,
sůl,
brynza,
pepř,
smetana zakysaná,
Komentáře (1)