Květáková polévka s chutí Itálie
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 553 kJ / 610 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,00 g |
Tuky | 45,85 g |
Vláknina | 6,45 g |
Cholesterol | 42 mg |
Sodík | 1,35 g |
Sůl | 3,23 g |
Sacharidy | 20,18 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 4. 2015 18:31
20. 12. 2013 14:06
29. 10. 2013 16:49
29. 10. 2013 16:48
20. 9. 2013 15:18
10. 12. 2011 15:23
s chutí bych si dala jednu porcičku
13. 6. 2009 05:35
12. 6. 2009 21:22
12. 6. 2009 20:40
16. 5. 2009 02:52
15. 5. 2009 15:54
15. 5. 2009 09:40
Když nemáš ponorný mixér, tak to dej do takového toho stojacího na koktejly...nebo do sítka a rúčo propasírovat .
Marti, je dobrá především díky tomu parmazánu...
14. 5. 2009 21:49
14. 5. 2009 21:48
14. 5. 2009 21:32
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 4 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 5 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 7 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 10 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 13 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 13 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 35 minutami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 4 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 4 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 5 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 5 hodinami
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 5 hodinami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 6 hodinami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 6 hodinami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 6 hodinami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak mrazit vejce? Celá vejce rozklepnutá ve formičce, u žloutků přemýšlejte, do čeho je použijete, a uvařená raději snězte
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Jak připravit osvěžující limonádu, lahodný sirup nebo hustý med z květů černého bezu. Inspiraci najdeme v osvědčených receptech
Další recepty
Tématické fráze: kvetakova polevka italska kvetakova polevka květáková polévka recept kam s bazalkove pesto dietní květáková polévka nekalorická polévka květáková polévka italská polévky z mixeru kvetakova polevka mixer italská květáková polévka recept výborná květáková polévka květákový krém tescoma s chuti.cz recepty květáková polévka kvetakova polevka s parmazanem polévky a ponorný mixér květakove karb kvetakovy krem polevka kvetakovy krem recept mixér na polévky pesto- itálie
Suroviny: květák, vývar, mléko, pesto bazalkové, sýr parmazán strouhaný, sůl, pepř
Květáková polévka s chutí Itálie
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mw00
18 názorů