Parmazánová křidélka

mika59 Kuchařka: mika59

Drůbeží maso 2 názory

Suroviny

10 kuřecích křidélek
2 vejce
3 lžíce strouhaného parmazánu
2-3 lžíce mléka
3-4 lžíce hladké mouky
1/2 lžičky sladké papriky
sůl
pepř
bylinky (dala jsem pár lístečku šalvěje, ale nemusí být)
tuk na smažení
Recept si zatím oblíbilo 11 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Křidélka můžeme předvařit cca 5-7 minut jako já, nebo smažit syrová, ale budou se déle smažit. Krátce je povaříme v osolené vodě, necháme zchladnout a oschnout.

  2. Připravíme těstíčko z vajec, sýru a zbytku surovin. Křidélka namáčíme v těstíčku a smažíme dozlatova z obou stran.

Poznámka

Pokud bude obalovat křidýlka syrová, osolte a opepřete je a nechte chvíli odležet. Smažte pozvolna, aby se dobře prosmažila.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 85 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Parmazánová křidélka

Tématické fráze: parmazánová omáčka křidélka s parmazánem parmazanova vejce recept jak smazit kridelka