Davídkův candát na tymiánu

Jaromira18 Kuchařka: Jaromira18

Doba přípravy: 60 minut 3 porce Ryby 0 názorů

Suroviny

6 kousků candáta
tymián
sůl
1 vrchovatá lžíce hladké mouky
1 vrchovatá lžíce strouhanky
máslo s 1 lžící oleje
Recept si zatím oblíbilo 7 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Candáta nakrájíme na porce, kůži po 1 cm rozřízneme asi 2 cm od jednoho konce k druhému, aby se nezkroutil. Porce nasolíme, potřeme tymiánem a necháme odležet.

  2. Strouhanku smícháme s moukou a porce obalíme. Na pánvi rozehřejeme máslo s olejem a candáta osmažíme do zlatova. Smažíme asi 10 -15 minut. Hotovou rybu hned podáváme.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 160 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Davídkův candát na tymiánu

K receptu nejsou žádné komentáře.

Zapomněl/a jsem heslo