Davídkova štika

Ryby Doba přípravy: 30min-45min 0 názorů

Ryby Doba přípravy: 30min-45min 0 názorů

Suroviny 4 porce

4 porce štiky
kmín drcený
libeček nasekaný na drobno
sůl
3 lžíce hladké mouky
3 lžíce strouhanky

Postup přípravy receptu

  1. Štiku zbavíme šupin, opláchneme a vysušíme ji papírovou utěrkou. Kůži nařízneme po délce po 1 cm a to 1 cm od vrchu až 1 cm dole na každé porci. Osolíme, okmínujeme, potřeme rozsekaným libečkem a obalíme v mouce smíchané se strouhankou.

  2. Na pánev dáme olej, přidáme máslo a štiku opečeme do zlatova po obou stranách. Nejprve opečeme stranu s kůží. Podáváme s vařenými bramborami nebo hranolky. Stejně dělám i kapra.

Komentáře k receptu Davídkova štika

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: štika recept recept na štiku top recepty stika recepty recept na štiku recepty na štiku recept štika top recepty štika recepty ze štiky recepty štika pečená štika na másle s libečkem recepty na štiky mořská štika recepty jak se dela štika štika - recepty top recepty ze štiky štika na kmíně štika top recepty