Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 774 kJ / 424 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,02 g |
Tuky | 46,10 g |
Vláknina | 0,24 g |
Cholesterol | 39 mg |
Sodík | 384 mg |
Sůl | 0,96 g |
Sacharidy | 1,15 g |
Postup přípravy
Ciabattu můžeme upéct, ale klidně použijeme koupenou. Rozřízneme uprostřed a naplníme. Nejprve potřeme spodní část majonézou (množství, kolik má kdo rád), podle chuti zakápneme srirachou nebo chilli olejem (kdo nemá rád, nemusí dát). Krok 3: Na majonézu položíme list salátu, trošku nakládané zeleniny (asi na 2 sousta, nabereme 1 vidličku), na to položíme plátky okurek, flank steaku a cibulky. Přiklopíme vrchní části a podáváme (nebo můžeme udělat malé občerstvení).
Zveřejněno 18. 3. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ciabatta s flank steakem à la roastbeef
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X4mV
Moje poznámka
Ciabatta s flank steakem à la roastbeef
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X4mV
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 4 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 5 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 14 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 7 minutami
Kapr na zelenině
Blofas před 1 hodinou
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 2 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 3 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 3 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 3 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 4 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 4 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 4 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 4 hodinami
Suroviny:
olej olivový,
hořčice dijonská,
sůl,
pepř,
ciabatta,
majonéza,
salát římský,
ředkev,
okurky sterilované,
cibulka jarní
Komentáře (4)