Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Roastbeef

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

2. 5. 2015 15:43

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie6 996 kJ / 1 672 kcal
Bílkoviny92,20 g
Tuky136,80 g
Vláknina4,00 g
Cholesterol 180 mg
Sodík 2,62 g
Sůl6,40 g
Sacharidy16,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

vašek

11. 2. 2016 06:35

jj, to jsem taky provedl, ale myslím, že je to plýtvání surovinami, protože stačí lžíce hořčice...

Mirka02

10. 2. 2016 20:19

vašek:Marináda se z masa setře a dál se již nepoužívá. Množství hořčice mám vyzkoušené, jestli se Vám zdá moc, uberte podle Vaší chuti a odvahy :-).

vašek

10. 2. 2016 16:53

Těch 100g hořčice se mi zdá taky dost...

vašek

10. 2. 2016 16:43

No a o pak s tou marinádou?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: roastbeef roastbeef steak roastbeef recept roastbeef steak recept hovězí roastbeef roast beef maso na roastbeef marináda na roastbeef omáčka k roastbeef rostbíf omáčka na roastbeef vepřový roastbeef jaké maso na roastbeef roastbeef s omáčkou příloha k roastbeef recept na roastbeef rostbeef steak tri tip roast roastbeef s peprem za studena vhodné maso na roastbeef recept roast beef

Suroviny: roštěnec vysoký, hořčice dijonská, olej, pepř, sůl, sádlo vepřové, omáčka worcesterová

TopRecepty.cz

Roastbeef

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vzN0