Svačinový salát z kysaného zelí

Bokor Kuchař: Bokor

Doba přípravy: 20 minut 4 porce Saláty 0 názorů

Suroviny

500 g kysaného zelí
200 g majonézy
1 velká lžíce "Ďábelského koření"
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Ze zelí vymačkáme veškerou tekutinu a několikrát ho na prkénku překrájíme.
    Vložíme ho do mísy a přidáme majonézu a koření.
    Vše promícháme a dáme na chvilku do lednice odležet.

  2. Podáváme nejlépe s bílým pečivem.

Poznámka

Kdo má zelí moc kyselé, může ho před pokrájením trochu propláchnout vodou.

Do salátu už nepřidáváme žádnou sůl.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 6 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Svačinový salát z kysaného zelí

K receptu nejsou žádné komentáře.

Zapomněl/a jsem heslo