Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 525 kJ / 364 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,51 g |
Tuky | 15,47 g |
Vláknina | 3,60 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 208 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 33,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 9. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Květáková polévka P
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z7k6
Moje poznámka
Květáková polévka P
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z7k6
Nejnovější recepty
Jahodový džem s rebarborou
Přidáno před 14 hodinami
Zeleninový salát – co lednice nabízí
Přidáno před 15 hodinami
Chuťovky s ochuceným sýrem
Přidáno před 15 hodinami
Tortilla s ovocem
Přidáno před 15 hodinami
Plněná mini tortilla
Přidáno před 15 hodinami
Řezy z knedlíků a brokolice
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ořechové řezy s pudinkovo-tvarohovým krémem
Tereziena před 19 minutami
Černé palačinky s pomerančovou marmeládou a omáčkou
káťa před 38 minutami
Pikantní kuřecí paličky
Marylka před 40 minutami
Piškotový jahodový dort
iveta.kroul před 50 minutami
Rybí krokety
Ctibor67 před 1 hodinou
Čokoládové řezy s karamelem
Tynagaz před 2 hodinami
Krémové těstoviny s kuřecím masem
Andaluzie před 2 hodinami
Čočkový chléb se sýrem (vhodné pro diabetiky)
Lyduska před 2 hodinami
Mleté maso s pórkem ve smetanových bramborách
ricci před 3 hodinami
Suroviny:
brambory,
květák,
bujón zeleninový,
sůl,
kmín mletý,
vejce,
mouka hladká,
šlehačka,
petržel
Komentáře (1)