Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 525 kJ / 364 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,51 g |
Tuky | 15,47 g |
Vláknina | 3,60 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 208 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 33,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 9. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Květáková polévka P
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z7k6
Moje poznámka
Květáková polévka P
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z7k6
Nejnovější recepty
Brambory v pažitkové omáčce se sýrem
Přidáno před 7 hodinami
Velká holubka
Přidáno před 8 hodinami
Zapečená cuketa v alobalu
Přidáno před 8 hodinami
Pljeskavice s lečem
Přidáno před 8 hodinami
Italské tousty s křepelčími vajíčky
Přidáno před 8 hodinami
Toustové rolky s pampeliškovým salátem
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pařížský salát
Teenka3105 před 4 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
tomcikova před 6 hodinami
Rýžový nákyp
panilek před 7 hodinami
Kefírové řezy
Cecilka21 před 7 hodinami
Vepřová panenka s bylinkami a česnekem
danamamina před 7 hodinami
Krkovička s vůní i chutí léta
Jan Nemec před 9 hodinami
Tiramisu od Itala
VeronikaGer před 9 hodinami
Vepřová pečeně po frankfurtsku
degres58 před 9 hodinami
Podzimní bábovka s podmáslím a ovocem
vackov před 10 hodinami
Suroviny:
brambory,
květák,
bujón zeleninový,
sůl,
kmín mletý,
vejce,
mouka hladká,
šlehačka,
petržel
Komentáře (1)