Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 117 kJ / 745 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 118,60 g |
Tuky | 7,39 g |
Vláknina | 13,16 g |
Cholesterol | 235 mg |
Sodík | 255 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 47,60 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na oleji osmažíme cibuli.
Krok 2: Přidáme hovězí maso nakrájené na kostičky 1x1x1 cm.
Krok 3: Nasypeme sladkou papriku a orestujeme.
Krok 4: Přidáme mouku, promícháme.
Krok 5: Opepříme, nastrouháme česnek, zalijeme vodou a vaříme do měkka.
Krok 6: Přidáme brambory, Masox, protlak, česnek a vaříme do měkka.
Krok 7: Zahustíme moukou. Ochutíme majoránkou.
Krok 8: Krátce povaříme.
Zveřejněno 17. 9. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Gulášová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5NmR
Moje poznámka
Gulášová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5NmR
Nejnovější recepty
Koláč s rybízem, muchovníkem a drobenkou
Přidáno před 7 hodinami
Vepřové plátky pečeně v pikantní směsi
Přidáno před 7 hodinami
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno 12. 7. 2025 18:41:50
Makový dortík
Přidáno 12. 7. 2025 18:37:15
Grilované maso v černém pivu
Přidáno 12. 7. 2025 18:29:14
Ledvinky na špeku
Přidáno 12. 7. 2025 18:23:50
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Farmářská krkovička v cibuli a pivu
Hanka004 před 1 hodinou
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
karinpekarkova před 2 hodinami
Cuketový moučník s jablky
svidrnochovas@seznam.cz před 2 hodinami
Rebarborový koláč
kacaba10 před 2 hodinami
Kedlubnové zelí
jana100 před 3 hodinami
Pomazánka z míchaných vajíček s Hermelínem
mertice před 4 hodinami
Vepřová plec na ajvaru
mertice před 6 hodinami
Karamel
Kristynanelly před 7 hodinami
Borůvkový táč
PavelR před 8 hodinami
Meruňkový koláč
Majkas před 8 hodinami
Suroviny:
olej,
cibule,
brambory,
maso hovězí,
paprika sušená sladká,
sůl,
pepř,
česnek,
protlak,
masox,
mouka hladká,
majoránka
Komentáře (9)
Dámy, děkuji, mizím z pískoviště
A že se Vám Ejiny recepty nelíbí? To tak klidně může být, ale když se podíváte, kolik lidí si je oblíbilo, tak jsou její recepty mnohem úspěšnější než ty Vaše. Kromě toho Vaše poznámka zavání trochu dětským sporem na pískovišti.
P.S. Gulášovku bych taky zahustila, jako to dělají v Německu, ale masox bych do ní opravdu nestrkala. Proč, když v ní je spousta jiných dobrých věcí!