Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Treska v majonéze exklusiv

Hodnocení receptu je 3,3 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba tepelné úpravy: 20 min

20 min (20 min tepelná úprava)

16. 2. 2022 09:02

Suroviny pro 10 porcí

10 porcí

Nutriční hodnoty

Energie16 851 kJ / 4 027 kcal
Bílkoviny193,06 g
Tuky341,70 g
Vláknina19,10 g
Cholesterol 1,15 g
Sodík 13,74 g
Sůl34,20 g
Sacharidy39,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Jedná sa o zdokonalenú verziu môjho pôvodného receptu. Zmena sa týka hlavne technológie prípravy, pomer základných surovín zostal zachovaný, výsledný produkt chuťovo aj konzistenciou plne nahrádza starú dobrú československú tresku.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

24. 2. 2022 19:22

kimlo: Me to mrzi vic, tak jsem se na to tesila.;-(;-(;-(

kimlo kimlo

23. 2. 2022 12:24

Veronika.Hrozna: Mrzí ma že sa vám recept nepodaril, ja ho robievam už dlhé roky a zatiaľ boli všetci čo vyskúšali spokojní.
Tu je odkaz na môj pôvodný recept a ohlasy pod ním v diskusii:
varecha.pravda.sk/recepty/treska-v-majoneze-kimlo/4629-recept.html
Tento nový som len vylepšil uvarením cibule a rozmixovaním.

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

22. 2. 2022 22:59

casino: Nebojte se, nesahnu,ani prstickem! :-D

casino casino

22. 2. 2022 16:34

"Treska v majonéze exklusiv"
Veronika.Hrozna:
Na HELLMANNSku mi nešahejte :-) (teprve v nouzi dělám majonézu doma)

SilviaD:
"...často robieva tresku z bielych rýb." Asi z bílých rybek dělá salát, že :-K
(no, když ale jeden kdysi dokázal vodu proměnit ve víno, tak proč ne, že ;-)

SilviaD SilviaD

22. 2. 2022 13:50

Veronika.Hrozna: Podľa mňa doma urobená treska nikdy nechutí ako tá kúpená. Manžel je rybár a tak často robieva tresku z bielych rýb. Veľa ľuďom chutí a veľmi si ju pochvaľujú ale za mňa nie . Jednoducho to nie je ono.

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

22. 2. 2022 13:39

Za mne, uz nikdy nebudu zkouset tento recept.

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

20. 2. 2022 20:51

kimlo: Přesně tuhle kupuji a moc nám chutná, myslím, že je někdy málo slaná a někdy málo kyselá, asi jak se vedoucí směny v rybárně, vyspinká...... :-*

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

20. 2. 2022 20:47

casino: Konzistence "na kaši" není nutno brát doslovně. Každý ví, jak to má nakonec vypadat. Já jdu zítra zkusit, zatím jsme našli v krámě, jen jednu tresku, která nám vyhovuje To je treska Exkluziv, ryba, Košice ! Takže domácí určitě odzkouším. S jednou změnou, majolenka Helmanss, nahradím jinou. Tu nemáme v oblibě!

kimlo kimlo

17. 2. 2022 11:20

Ďakujem za komentáre, Pod týmto názvom sa táto treska bežne predáva v obchode, tak som názov nechal pôvodný. Chel som recept zverejniť v kategórii Studená kuchyně alebo Saláty, ale žiadna z podkategórií tomu nevyhovuje. Tak som zvolil Ryby.
potravinydomov.itesco.sk/groceries/sk-SK/products/2002120116862

casino casino

17. 2. 2022 11:07

"Treska v majonéze exklusiv" (názvy rcp se píší česky, tedy exkluZiv :-K
Podle foteček je to salát...
Podle postupu ("ponorným mixérom rozmixujeme na kašu") je to pomazánka...
A ffčíl raď kočičko, raď pejsku :-8
No, asi bych ten všeobjímající název nechal jak je :-)

Marie Svarcova Marie Svarcova

17. 2. 2022 08:54

:-)<3 asi bych to nazvala salát z tresky ale určitě zkusím, podle receptu to musí být dobré.

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

17. 2. 2022 08:00

<3moc se tesim a vyzkousim

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: filet z tresky, cibule, hořčice plnotučná, okurky sterilované, mrkev, ocet, sůl, pepř celý, pepř mletý, bobkový list, majonéza

TopRecepty.cz

Treska v majonéze exklusiv

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NQwD