Hovězí gulášová polévka

Corall+Emmy 30.9.2006 Kuchařka: Corall+Emmy 30…

Doba přípravy: 15minut + 1hodina a pul az 2hodiny vareni Hovězí maso 12 názorů

Suroviny

1/2 kg hovězího masa na guláš - (nakrájený na kostky)
1 cibule (na menší kostičky)
2-3 brambory (nakrájené na kostky)
2 velké mrkve (nakrájené na plátky já krájím na šikmé)
menší svazek čerstvě petrželky
1/2 lžičky kmínu
sůl
2 lžičky mleté sladké papriky
olej
Recept si zatím oblíbilo 10 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. V kastrolu rozpálíme olej, osmahneme cibulku do zlatova až skoro do hněda.

  2. Přidáme maso, sladkou papriku, kmín, trochu osmahneme, podlijeme troškou vody a na středním plameni dusíme 10 minut pod pokličkou.

  3. Poté přidáme 2 litry vody, mrkev, brambory, petrželku, osolíme a necháme přivést k varu. Poté ztlumíme na menši plamen a vaříme 1 hodinu a půl až 2 hodiny.

Poznámka

Manzle ma velmi rad tuhle polevku,vzdy ho postavi na nohy jak pri Chripce nebo i opici.

Ta mrkev tomu da zajimavou chut,sladkost a je velmi dobra

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 133 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Hovězí gulášová polévka

  • Jee Chocolate, to ma opravdu radost ze Vam chutnala. To je muj zamer at hostum chutna. A i znamym.Mam radost:-K

    Odpovědět

  • chocolate chocolate

    Ráďo, dnes jsem ji vařila a je prostě luxusní.Brambory a mrkev jsem přidala cca v půlce vaření a ani hodina jim nic neudělala, naopak pár rozpadlých kousků polévku lehce zahustilo.A mrkev je tam opravdu výborná.+9

    Odpovědět

  • iva iva(neregistrovaná)

    Taky dělám takovouto,ale bez mrkve. Ale proti gustu žádný dišputát. Fotká je úžasná :-p. A kdo si nedovede představit ty brambory po dvou hodinách,tak ať se podívá pořádně na fotku nebo rovnou vyzkouší

    Odpovědět

  • rebeka rebeka

    Corall+Emmy 30.9.2006: hezké polívečka;-):-):yes:
    jenom..ty brambory bych přidala až ke konci..nedovedu si představit, jak by po dvou hodinách vaření vypadaly:-O

    Odpovědět

  • vseumel vseumel

  • Jinak v puvodnim receptu bylo dat vse naraz a ma to nejaky smysl, ta chut brambor je jina

    Odpovědět

  • Tejaja ale ta chut je vyborna,ta mrkev tomu dodava tu chut a i tu sladkost a brambory maji gulasovou chut.

    Odpovědět

  • tejaja tejaja(moderátorka)

    Tak toto je guláš, pri ktorom som s oteckom viedla veľké spory, práve kvôli tej mrkve, nemám varenú rada:-D:-D:-D A on j tam poctivo pchal :-D
    Ale zemiaky dávame až vtedy, keď je mäso mäkké, za 2 hod varenia sa rozsypú.

    Odpovědět

  • spagetka spagetka

    Tak jo, jdem na to:-p:-p:yes::yes:

    Odpovědět

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

    Hmmm, to je krása! Já jsem tak přejezená všeho, že se na jídlo nemůžu ani podívat, ale každopádně plus!;-)

    Odpovědět

  • Dekuju,je to silna a dobra polevka. Vyborna ted na zimu

    Odpovědět

  • BILKOVAI BILKOVAI

    Tak to je přímo luxusní polívečka. Ta by šla u nás na dračku....+1:yes:

    Odpovědět

Tématické fráze: gulášová polévka z hovězího gulášova polévka recept-vareni.cz gulášová polévka z hovězího masa gulášová s hovězím luxusní gulášová polévka jaké maso na gulášovou polévku gulsova polevka gulášová polévka s mrkví gulášová polévka s hovězím masem gulašová polévka příprava golášová polévka jaké hovězí na gulášovou polévku hovězí polévka s bramborem gulášová polévka polévka gulášová gulasova polievka top golášová hovězí gulášová polévka z hovězího masa tpo luxusní gulášová polévka z hovězího gulášová polévka s hovězího

Zapomněl/a jsem heslo