Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí gulášová polévka

Hodnocení receptu je 4,8 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 105 min

120 min (15 min příprava + 105 min tepelná úprava)

1. 1. 2012 20:33

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie2 701 kJ / 645 kcal
Bílkoviny105,87 g
Tuky7,32 g
Vláknina10,80 g
Cholesterol 240 mg
Sodík 479 mg
Sůl1,20 g
Sacharidy34,83 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Manzle ma velmi rad tuhle polevku,vzdy ho postavi na nohy jak pri Chripce nebo i opici.

Ta mrkev tomu da zajimavou chut,sladkost a je velmi dobra

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Corall+Emmy 30.9.2006 Corall+Emmy 30.9.2006

2. 1. 2012 19:34

Jee Chocolate, to ma opravdu radost ze Vam chutnala. To je muj zamer at hostum chutna. A i znamym.Mam radost:-K

chocolate chocolate

2. 1. 2012 18:51

Ráďo, dnes jsem ji vařila a je prostě luxusní.Brambory a mrkev jsem přidala cca v půlce vaření a ani hodina jim nic neudělala, naopak pár rozpadlých kousků polévku lehce zahustilo.A mrkev je tam opravdu výborná.+9

iva

2. 1. 2012 12:08

Taky dělám takovouto,ale bez mrkve. Ale proti gustu žádný dišputát. Fotká je úžasná :-p. A kdo si nedovede představit ty brambory po dvou hodinách,tak ať se podívá pořádně na fotku nebo rovnou vyzkouší

rebeka rebeka

2. 1. 2012 11:51

Corall+Emmy 30.9.2006: hezké polívečka;-):-):yes:
jenom..ty brambory bych přidala až ke konci..nedovedu si představit, jak by po dvou hodinách vaření vypadaly:-O

vseumel

2. 1. 2012 11:51

:yes:

Corall+Emmy 30.9.2006 Corall+Emmy 30.9.2006

2. 1. 2012 11:47

Jinak v puvodnim receptu bylo dat vse naraz a ma to nejaky smysl, ta chut brambor je jina

Corall+Emmy 30.9.2006 Corall+Emmy 30.9.2006

2. 1. 2012 11:39

Tejaja ale ta chut je vyborna,ta mrkev tomu dodava tu chut a i tu sladkost a brambory maji gulasovou chut.

tejaja tejaja

2. 1. 2012 10:01

Tak toto je guláš, pri ktorom som s oteckom viedla veľké spory, práve kvôli tej mrkve, nemám varenú rada:-D:-D:-D A on j tam poctivo pchal :-D
Ale zemiaky dávame až vtedy, keď je mäso mäkké, za 2 hod varenia sa rozsypú.

spagetka spagetka

2. 1. 2012 09:42

Tak jo, jdem na to:-p:-p:yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

1. 1. 2012 23:33

Hmmm, to je krása! Já jsem tak přejezená všeho, že se na jídlo nemůžu ani podívat, ale každopádně plus!;-)

Corall+Emmy 30.9.2006 Corall+Emmy 30.9.2006

1. 1. 2012 21:30

Dekuju,je to silna a dobra polevka. Vyborna ted na zimu

BILKOVAI BILKOVAI

1. 1. 2012 21:19

Tak to je přímo luxusní polívečka. Ta by šla u nás na dračku....+1:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: gulášová polévka z hovězího gulášova polévka recept-vareni.cz luxusní gulášová polévka gulášová polévka z hovězího masa gulášová s hovězím gulášová polévka s hovězím masem jaké maso na gulášovou polévku golášová polévka gulsova polevka gulášová polévka s mrkví gulašová polévka příprava jaké hovězí na gulášovou polévku hovězí polévka s bramborem gulášová polévka polévka hovězí s bramborem polévka gulášová gulasova polievka top golášová hovězí gulášová polévka z hovězího masa tpo luxusní gulášová polévka z hovězího

Suroviny: maso hovězí na guláš, cibule, brambory, mrkev, petrželka, kmín celý, sůl, paprika sušená sladká, olej

TopRecepty.cz

Hovězí gulášová polévka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/515Y