Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jahodový tvaroh

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 5 min Doba přípravy: 5 min

5 min (5 min příprava)

26. 6. 2021 12:52

Suroviny pro 2

2

Nutriční hodnoty

Energie1 430 kJ / 342 kcal
Bílkoviny28,55 g
Tuky11,95 g
Vláknina3,00 g
Cholesterol 40 mg
Sodík 102 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy28,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Eja57 Eja57

27. 6. 2021 11:34

Kacca: dík za info:-*

Kacca

27. 6. 2021 10:13

Eja57: Agávový sirup má vyšší sladivost než cukr a zároveň má velmi příjemnou chuť. Má velmi nízký glykemický index, ale díky vysokému obsahu fruktózy, která podporuje chuť k jídlu a může vést ke tvorbě zánětů, jej není vhodné konzumovat ve větším množství.

Kacca

27. 6. 2021 10:11

Eja57: Ten se u nás doma usadil jako nejvhodnější varianta slazení .

Čekankový sirup má mimořádně vysoký obsah vlákniny inulín a nízký obsah cukru, tudíž je vhodný při redukčních dietách. Má stejnou sladivost jako med, ve srovnání s ním ale obsahuje až o 95 % méně cukru a o 45 % méně kalorií.

Eja57 Eja57

26. 6. 2021 14:18

Hezká fotka s těmi sušenkami. Ale zaujal mne ten čekankovy sirup? Má to nějaký důvod? Já občas doslazuji agavovym....

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: tvaroh ve vaničce, jahody, sirup

TopRecepty.cz

Jahodový tvaroh

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QYk0