Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Náš cuketový perník (hrnkový)

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 75 min Doba přípravy: 45 min Doba tepelné úpravy: 30 min

75 min (45 min příprava + 30 min tepelná úprava)

15. 8. 2021 21:08

Suroviny pro 30

30

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie14 097 kJ / 3 369 kcal
Bílkoviny71,80 g
Tuky154,12 g
Vláknina59,90 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 227 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy396,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Simona Skolakova Simona Skolakova

17. 8. 2021 21:41

MarcelaPa: Marci máš pravdu,bylo to kdysi super,autoři receptů rádi pomohli,poradili,to byla krásná doba,jasně,že jsme si to mohli vyhledat na netu,ale když autor receptu vysvětlil a pomohl a navíc mu to nebylo za těžko,to byla krásná doba.Já se jen zeptala a i poděkovala a nakonec jsem se dočkala takové odpovědi od autorky,tu bych nečekala.Nelíbí se mi,že sem noví autoři receptů to hrnnou pod tlakem a pak když se jich někdo na něco zeptá,tak ho pomalu pošlou do háje,je to škoda,jsou tady i začátečníci v kuchařině a byli by rádi,když jim autor odpoví a poradí!!!Jasně u těch autorů co už jsou tady léta a známe je,tam vždy přijde pomoc a nebo rada,ale u těch co jsou zde noví se mi zdá,že dají recept a pak na dotazy jsou arogantní a to je mi moc líto,nebývalo to tady,škoda!!:-K

MarcelaPa

16. 8. 2021 12:52

Kacca: víte, byly na TOPkách doby, kdy se o receptech i surovinach diskutovalo, kdo věděl, odpověděl, pomohl, přispěl radou i pomocí. Neustále se přesvědčuji o tom, že tyto doby dávno minuly. Proto i spousta dobrých lidiček odsud odešla a je to škoda. S Googlem si nepopovídáte.

Simona Skolakova Simona Skolakova

16. 8. 2021 12:12

Kacca: když myslíte;-)

Kacca

16. 8. 2021 11:33

Simona Skolakova: Byly doby, kdy jsem nevěděla, co je kypřící prášek. To by se mohlo rozepisovat u všeho. Přičemž zadání výrazu do googlu je rychlejší než napsání komentáře :-8

Simona Skolakova Simona Skolakova

16. 8. 2021 09:13

casino:díky:-K autorka by to mohla dát do poznámky jistě by to kdo nezná uvítal.

casino casino

16. 8. 2021 08:28

Simona Skolakova:
No, taky sedím u PC ;-)
https://www.google.com/search?q=erythritol&oq=eryt...

Simona Skolakova Simona Skolakova

15. 8. 2021 22:02

Mám jen dotaz co je erythritol???To neznám;-)díky za odpověď:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: cuketa strouhaná, mouka polohrubá, mouka špaldová celozrnná, olej řepkový, vejce, kakao holandské, prášek do perníku, skořice

TopRecepty.cz

Náš cuketový perník (hrnkový)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5mMZ