Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 599 kJ / 1 099 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 51,29 g |
Tuky | 33,53 g |
Vláknina | 17,90 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 305 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 139,10 g |
Postup přípravy
Nakoniec jemne vmiešame sneh z bielkov. Krok 3: Lyžicou naberáme a tvoríme na rozpálenom oleji kroketky asi 1 cm vysoké a smažíme z oboch strán. Krok 4: Podávame so zeleninovým šalátom alebo len nakrájanou zeleninou.
Zveřejněno 10. 8. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Patizonové krokety s vločkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qOoR
Moje poznámka
Patizonové krokety s vločkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qOoR
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 3 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 14 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 18 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 22 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chilli con zeleninka
jana-bartikova@seznam.cz před 51 minutami
Kuřecí kousky se žampiony v sýrové omáčce
Lucie 66 před 56 minutami
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 3 hodinami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 3 hodinami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 12 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 12 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 16 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 16 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 18 hodinami
Suroviny:
patizon,
vejce,
vločky ovesné,
mouka celozrnná,
sůl,
olej
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.